oracle
Software

Sedma konferencija Oracle grupe korisnika Srbije

SrOUG konferencija već sedmi put okuplja informatičke specijaliste, Oracle partnere i eksperte, korisnike i menadžere, kojima je zajednička primena Oracle tehnologije u rešavanju poslovnih problema i olakšavanju svakodnevnog poslovanja.

Konferencija korisničke grupe predstavlja centralni Oracle događaj u Srbiji u prvom delu godine.

oracle

 

Svojim obimom i sadržajem svrstava se među veće informatičko-tehnološke manifestacije u zemlji. Prošle godine okupila je više od 200 učesnika iz Srbije i inostranstva.

Veliki broj pokrovitelja je podržao njeno održavanje i bio zadovoljan poslovnim i stručnim efektima svog učešća. Ove godine su najavljeni predavači iz Velike Britanije, Nemačke, Holandije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije.

U stručnom delu konferencije predviđeno je više od 40 predavanja i prezentacija. Na stručnom delu konferencije biće prezentovani produkti i rešenja iz sledećih oblasti: Application Express APEX, Oracle baza podataka i infrastruktura, Hyperion i Essbase, Fusion Middleware i BI, Java i alati za razvoj aplikacija, Oracle poslovne aplikacije, specijalizovani podsistemi, cloud … Posebno težište će biti na razmeni korisničkih iskustava. O navedenim temama će govoriti vodeći stručnjaci iz zemlje i regiona, a prijavljen je i veliki broj prezentacija iz inostranstva (Oracle ACE Direktor i Oracle ACE).

Leave a Reply