Software

Service Plus potpisao ugovor sa Jysk–om

Service Plus je potpisao ugovor sa poznatim danskim proizvođačem nameštaja čiji je uspeh dobro poznat širom sveta.

Ugovor o pružanju usluge instalacije IBM-ovih blagajni i POS opreme, kao i održavanja kompletne infastrukture, potpisan između Service Plus-a i JYSK-a, regionalnog je karaktera i odnosi se Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

JYSK čine centri u 34 države. U Nemačkoj i Austriji ime lanca je Dänisches Bettenlager – nezavisno preduzeće u okviru JYSK Grupe. JYSK je prisutan u Danskoj, Norveškoj, Švedskoj, Finskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Holandiji, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Francuskoj, Grenlandu, Bugarskoj, Kazahstanu, Kanadi, Rumuniji, Dubaiu, na Farskim ostrvima, Islandu, Letoniji, Litvaniji, Estoniji, Ukrajini, Španiji, Gruziji, Kosovu, Albaniji, Velikoj Britaniji, Sloveniji, Makedoniji, Italiji i Hrvatskoj.

JYSK – poznati danski proizvođač nameštaja u vlasništvu je Lars Larsena, danas broji otprilike 1.600 centara, smeštenih prvenstveno u Europi. Godišnji promet grupe je oko 2 milijarde eura. Oko 14.000 zaposlenih pruža kupcima izvrsnu uslugu s prepoznatljivim ponudama po kojima je JYSK poznat.

Leave a Reply