smart
Software

SharePoint u službi korporativne komunikacije

Prošle nedelje  u prostorijama kompanije Microsoft u Beogradu, kompanija Smart d.o.o. u saradnji sa kompanijom Microsoft je održala skup pod nazivom “Unapredite poslovanje sa Smart portalskim rešenjima – SharePoint u službi korporativne komunikacije”.

Uz zajedničko druženje ove dve partnerske kompanije sa gostima su diskutovale o faktorima modernog globalnog okruženja kada su u pitanju SharePoint korporativni informativni portali. Danas, korporativni portali predstavljaju veoma važana deo poslovne organizacije. Oni korisnicima pružaju radno okruženje koje raspolaže različitim izvorima informacija i na taj način omogućuje kako personalizovani tako i interaktivni pristup.

smart

Na ovom skupu su prisutnima predstavljeni različiti portali koje je kompanija Smart d.o.o. razvila na SharePoint tehnologiji, takođe se razgovaralo o glavnim karakteristikama savremenih portala, kao i o poslovnim koristima koje oni donose. Na prezenentaciji su predstavljene različite arhitekture, dizajn i osobine portala koje je kompanija Smart d.o.o. imala priliku da implementira u različitim poslovnim okruženjima.

Primerima iz prakse je pokazano da tehnologije poput SharePoint korporativnih portala obuhvataju skup servisa za saradnju i komunikaciju koja omogućuje povezivanje ljudi, deljenje informacija, kao i povezivanje procesa i sistema, kako unutar organizacije tako i van nje. Pre samog završetka skupa održan je i okrugli sto, gde su gosti imali priliku da postave pitanja i na taj način dobiju korisne informacije od stručnog tima kompanije Smart. Na kraju ovog skupa zaključeno je da SharePoint portali služe u rešavanju ključnih izazova kada su u pitanju informacije i samim tim doprinose unapređenju poslovanja radnih organizacija.

Leave a Reply