Software

Shavlik se pridružuje Microsoft timu

Shavlik Technologies se pridružio Microsoft System Centre Alijansi i od sada će pružati Shavlik SCUPdates tehničku podršku za Microsoft System Centre Configuration Manager. Shavlik SCUPdates eliminiše dugotrajno istraživanje i kreiranje update-ova za Configuration Manager. Inkorporacijom SCUPdates kataloga, Configuration Manager može da počne sa instalacijom update-ova od različitih proizvođača softvera za samo nekoliko minuta.

Shavlik SCUPdates je katalog fajl koji podržava patch-ovanje Microsoft-ovih aplikacija kao i aplikacija drugih proizvođača, kao što su Adobe Reader, Adobe Flash, Sun Java, Firefox i drugi, pružajuči sigurnosne zakrpe različitih vendora kroz jedan jedini trusted source. Bez ovog fajla, korisnici Configuration Manager-a suočavaju se sa dugotrajnim istraživanjem i kreiranjem update paketa za svaku sigurnosnu zakrpu za svaku aplikaciju koju koriste. Shavlik SCUPdates pruža efiktivan i efikasan način za unapređenje otkrivanja nedostajućih zakrpa i njihovu instalaciju za sve programe koji su prisutni u mreži kompanije.

Shavlik SCUPdates ima ekstremno agresivnu politiku cena. Za samo nekoliko evra po licenci administratori mogu da urede patch-ovanje uz uštedu u vremenu i novcu.

Microsoft System Centre je vodeći paket proizvoda i rešenje za upravljanje osmišljen da pomogne korisnicima da upravljaju fizičkim i virtuelnim IT okruženjem, uključujući data centre, klijentske računare i edge uređaje. System Centre Alijansa je online zajednica koja pomaže partnerima da jednostavnije sarađuju prilikom kreiranja rešenja za System Centre, i pruži korisnicima i prodajnim partnerima iz lanca informacije o novim rešenjima.

Leave a Reply