Software

Short Movie Creator za laku video produkciju

Short Movie Creator je Softver za uređivanje filmova, lak za korišćenje. Automatski pravi kratke filmove od fotografija, snimljenih filmova i muzike, a nudi niz vizuelnih efekata.

Program Short Movie Creator omogućava jednostavno kombinovanje snimljenih filmova, fotografija pa čak i snimaka sa
pokretom u jedan kratki film, koji se lako može deliti sa drugima. Neverovatno lak za korišćenje. Potrebno je samo da izaberete datoteke, odaberete vizuelni stil i kliknete na „napravi film“. Softver čuva kvalitet svake fotografije ili kadra snimka koji napravite, a za muziku u filmu možete da koristite sopstvene muzičke datoteke.

Muzički zapisi: izaberite neku od brojnih muzičkih numera ili dodajte sopstvene muzičke datoteke. Možete da sečete i kombinujete numere kako biste čuli samo delove koje želite, a podešavanje jačine zvuka je lako tako da se muzika može uklopiti u originalan zvuk snimljen u filmu.

Naslovi i zahvalnice: dodajte naslove i zahvalnice profesionalnog izgleda. Na raspolaganju vam je niz stilova animiranog teksta, a možete izabrati i neku od različitih obojenih pozadina ili iskoristiti sliku pozadine.
Snimak sa pokretom: objedinite više snimaka sa pokretom i stvorite jedinstven filmski doživljaj. Short Movie Creator automatski spaja vaše snimke sa pokretom u jednu datoteku u formatu MOV koju možete lako da delite.
Kreativna kontrola: napredne postavke vam omogućavaju prilagođavanje efekata prelaza koje koristite u filmovima.
U potpunosti integrisan sa programom ViewNX 2: fotografije, filmovi ili snimci sa pokretom na kojima ste radili u programu View NX2 mogu se direktno uvesti u Short Movie Creator.

Leave a Reply