Software

Škola za Microsoft Dynamics NAV kadrove

Usled značajnog rasta potražnje za ERP rešenjima od strane domaćih preduzeća, lokalna Microsoftova kancelarija i ovlašćeni Microsoft Dynamics NAV partneri su u konstantnoj potrazi za novim, kvalitetnim kadrovima koji će se baviti poslom implementacije poslovnih rešenja iz Dynamics porodice. Microsoft u Srbiji želi da investira u naše mlade i perspektivne ljude i zato organizuje besplatnu obuku pod nazivom „NAV Akademija“.

Ova specijalistička obuka obuhvata intenzivna osmočasovna predavanja tokom četiri nedelje i vežbe koje će pomoći polaznicima da savladaju sve funkcionalne celine Microsoft Dynamics NAV rešenja. Po završetku NAV Akademije polaznici su obučeni i spremni za rad i dalje usavršavanje u implementaciji ovog poslovnog rešenja.

Microsoft Dynamics NAV predstavlja integrisano poslovno rešenje namenjeno malim i srednje velikim preduzećima, primenjeno u više od 60.000 kompanija koje posluju u 130 zemalja širom sveta, dok je u Srbiji sa velikim uspehom implementiran u preko 100 preduzeća.

NAV Akademija počinje sa radom 26. novembra, a Microsoft je organizuje u saradnji sa Centrom za edukaciju i stručno obrazovanje Privredne komore Srbije. Predavači dolaze iz vodećih domaćih partnerskih kuća (Spinnaker, NPS, Adacta i SRC.SI), a jedan deo kursa držaće i svetski priznati NAV konsultant koji dolazi iz Danske, zemlje u kojoj je nastao Dynamics NAV.

Na raspolaganju je 15 slobodnih mesta, a očekuju se prijave diplomaca ili apsolvenata – ekonomista, menadžera, informatičara, inženjera – ukratko, svih onih koji imaju potencijal i želju da se bave prestižnim i dobro plaćenim poslom implementacije Microsoft Dynamics NAV rešenja. Svi polaznici obuke po završetku NAV Akademije mogu besplatno da polažu ispit za dobijanje odgovarajućeg sertifikata, koji im može značajno pomoći pri dobijanju angažmana u vodećim partnerskim firmama u Srbiji. Iskustva iz okolnih zemalja govore da čak 90 procenata polaznika NAV Akademije po završetku kursa dobija ponude za stalni posao u nekoj od kompanija koja se bavi implementacijom Microsoft Dynamics NAV rešenja.
Svi zainteresovani za stručno usavršavanje u domenu Microsoftovih ERP rešenja svoj CV sa propratnim tekstom mogu poslati na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 19. novembra.

Više informacija o Microsoft Dynamics NAV rešenju možete pronaći na Web lokaciji www.microsoft.com/scg/businesssolutions

Leave a Reply