foundations13
Software

Softver Asseco SEE predstavljen na prestižnom IT sajmu Foundations 13

Kompanija Aseko SEE (Asseco SEE), regionalni lider u oblasti IT, jedini je predstavnik iz regiona koji učestvuje u radu prestižnog IT sajma Foundations 13, koji se trenutno održava u glavnom gradu Kanade, Otavi. Na sajmu najnovijih dostignuća iz oblasti primene visokih tehnologija za zaštitu podataka, Aseko učestvuje na poziv kanadske kompanije Titus, koja je globalni lider u domenu sigurnosnih rešenja za klasifikaciju, označavanje i kontrolu e-mail poruka i elektronske dokumentacije. Aseko SEE, koji je vodeći regionalni distributer za Titus u ovom delu Evrope, na sajmu će imati jedinstvenu priliku da predstavi svoja napredna softverska međunarodno primenljiva rešenja, ali i da razmotri mogućnosti za nastup na zahtevnom kanadskom tržištu.

foundations13

“Veoma smo zadovoljni što zahvaljujući Titusu, koji je preko Aseko SEE prisutan u Jugoistočnoj Evropi i Srbiji od 2011. godine, imamo priliku da nastupimo na ovako značajnom skupu, da se upoznamo sa najnovijim svetskim trendovima iz oblasti zaštite podataka, ali i da predstavimo naša najbolja rešenja“, rekao je Vladan Atanasijević, član UO Aseko SEE i dodao da “Aseko SEE, zajedno sa Titusom, planira da srpskim finansijskim institucijama i državnim organima svojim rešenjima pomogne da efikasnije klasifikuju dokumente i spreče namernu ili nenamernu zloupotrebu poverljivih dokumenata.“

Državni organi u preko 20 zemalja, kao i 250 velikih kompanija i oko 2 miliona korisnika širom sveta koristi Titusova rešenja. Sigurnosna rešenja ove kanadske kompanije sa sedištem u Otavi našla su primenu u mnogim sigurnosnim strukturama širom sveta, kao što su NATO, Američko ratno vazduhoplovstvo, Britansko ministarstvo pravde, Vojska Koreje, Danska obaveštajna agencija, Ministarstvo odbrane Belgije itd. Reference Titusa, zajedno sa Asekom SEE u Srbiji su Poreska uprava, Elektrodistribucija, Telekom i Novosadske Toplane. U sklopu izrade novog informacionog sistema u Poreskoj upravi, jedan segment je klasifikacija dokumenata i taj projekat je trenutno u toku.

Leave a Reply