Software

Softver za evidenciju radnog vremena i u kompaniji Yura Shin Won

Nakon uspešne implementacije sistema za evidenciju radnog vremena Time&Space u fabrikama južnokorejeske kompanije Yura Corporation, u Rači i Nišu, ŠPICA Centar nastavlja poslovnu saradnju sa kompanijom Yura Shin Won, pre svega, zahvaljujući stečenom poverenju u dosadašnjoj saradnji.

Novoizgrađena fabrika nalazi se u Nišu, u neposrednoj blizini fabrike matične kompanije Yura Corporation. Proizvodni pogon površine 13.000 m2 fabrike Yura Shin Won je nova investicija korejske kompanije Yura Corporation. Nova fabrika, koja se takođe bavi proizvodnjom delova za autoindustriju, zapošljava više od 500 ljudi.

Pažljivo planiranje, iskustvo i maksimalno angažovanje tehničara ŠPICA Centra, doprineli su da instalacija opreme i implementacija sistema za evidencije radnog vremena u industrijskom okruženju bude maksimalno efikasna i uspešna. Prilikom konfiguracije sistema posebna pažnja bila je usmerena na izbor hardverske opreme i njeno postavljanje na ključne lokacije unutar fabrike, kako bi se registracija zaposlenih obavljala efikasno, bez stvaranja zastoja koje se veoma često javlja prilikom registracije velikog broja zaposlenih u kratkom vremenskom intervalu, pri promeni smena.

Za registraciju radnog vremena, standardno, koriste se beskontaktne kartice i robusni terminali DOG20, dokazani u hiljadama instalacija. Terminal DOG20 je projektovan i proizveden u Evropskoj uniji i zadovoljava sve obavezne standarde bezbednosti i kvaliteta koji su neophodni za pouzdan rad u industrijskom okruženju.

Primenom standardnih opcija softverskog rešenja Time&Space, omogućena je evidencija radnog vremena u rotirajućim smenama sa automatizovanom dodelom pripadajuće satnice neposredno prilikom registracije radnika. Takav način evidencije omogućio je povećanje efikasnosti radnih procesa, uz značajno poboljšano praćenje produktivnosti proizvodnje.

ŠPICA Centar i Yura Cororation planiraju nastavak uspešne poslovne saradnje, obzirom da je u planu otvaranje novih proizvodnih pogona ove južnokorejske kompanije i u drugim gradovima Srbije.

Leave a Reply