Software

Softverska kuća Solfins na Sajmu tehnike

Firma “Solfins” već je tradicionalno učesnik Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća. Ova manifestacija 56. put se održava od 14. do 18. maja 2012. godine na Beogradskom sajmu. “Solfins” će predstaviti kompletno softversko rešenje za projektovanje proizvoda i tehnologija i programiranje CNC mašina.

Pored do sada već predstavljenih softverskih rešenja (“SolidWorks 3D CAD”, “SolidCAM”, “SolidWorks Enterprise PDM”, “SolidWorks Simulation”. “3Dvia”, “ElecWorks”, “Lantek”), biće predstavljeni i novi paketi: “SolidWorks Plastics” (softverski paket za simulaciju procesa livenja plastike) i “Logopress” (softverski paket za konstrukciju alata za deformaciju lima i računanje deformacija, dimenzija i oblika pripremaka za operacije izvlačenja i savijanja lima).

“Solfinsov” tim je pomogao mnogobrojnim srpskim firmama da unaprede procese razvoja proizvodnje i tehnologije. Na sajmu se možete upoznati sa projektima koje je ova firma udradila za klijente u zemlji, ali i širom sveta. “Solfins” se nalazi na istom mestu kao i prošle godine: Hala I, štand 1108.

Leave a Reply