Software

Softverski paket za maloprodaju Aldata G.O.L.D. dobio “FROST & SULLIVAN” nagradu

Softverski paket za maloprodaju Aldata G.O.L.D. prepoznat po izvrsnosti – istaknuta nova rešenja „G.O.L.D. Mine“ i „Vocal PDA“

Kompanija Aldata Solution, globalni dobavljač softverskih rešenja za oblast trgovine na malo i veliko, primila je „Frost & Sullivan” nagradu za strategiju linije proizvoda na tržištu softvera za maloprodaju u 2008. godini – za Aldata G.O.L.D. korporativni softverski paket za maloprodajna preduzeća.

Ovo priznanje potvrđuje Aldatinu posvećenost tehnološkim inovacijama i razvoju novih rešenja za maloprodavce i posebno ističe module za poslovnu inteligenciju „G.O.L.D. Mine” i upravljanje glasom preko PDA uređaja „G.O.L.D. Vocal”.

„Frost & Sullivan” nagrada za strategiju linije proizvoda dodeljuje se na godišnjem nivou kompaniji koja pokaže najiscrpnije razumevanja potreba korisnika i njihovih zahteva od proizvoda. Dobitnici nagrada su optimizovali svoje linije proizvoda tako što su proizvode podržali različitim nivoima cena, performansi i karakteristika, koje tržište zahteva.

„Vodeće Aldatino rešenje G.O.L.D. doprinosi kompletnom spektru maloprodaje – od rešenja za primenu unutar prodavnica i sistema za usredsređivanje na kupce, do logistike, distribucije i ostalih rešenja za centralu kompanija – i omogućava jednostavan prelaz između različitih primena. Njihov skoro predstavljen modul „G.O.L.D. Mine” je rešenje za skladište podataka koji se koristi za maloprodajnu poslovnu inteligenciju.

Ono ne samo da pomaže maloprodavcima u pretvaranju svojih podataka iz relacionog modela u OLAP model, već i obezbeđuje brz pristup relevantnim podacima bez ometanje drugih procesa koji se u tom trenutku odvijaju. „G.O.L.D. Vocal PDA” je inovativno glasovno rešenje zasnovano na PDA uređajima, koje prodavci na malo i veliko koriste za izbor i formiranje narudžbine i širu podršku svojim aktivnostima”, stoji na „Frost & Sullivan” priznanju kompaniji Aldata Solution.

Softverski paket za maloprodaju, Aldata G.O.L.D. obezbeđuje jedinstvenu maloprodajnu arhitekturu višestrukim modulima koji se mogu implementirati u fazama sa izmerljivim i brzim povraćajem investicije (ROI). Primene paketa podrazumevaju upravljanje ključnim podacima (master data), predviđanje i popunjavanje, logistiku i distribuciju, prodavnice i merčendajzing, upravljanje nabavkom i naručivanjem, plus marketing sisteme i sisteme lojalnosti. Aldatina rešenja primenjena su u više od 24.000 prodajnih objekata širom sveta.

„Frost & Sullivan” nagrada za severnoameričku strategiju linije proizvoda za 2008. godinu prepoznaje Aldatinu posvećenost kontinualnom istraživanju i razvoju kao i izuzetnu vrednost koju kompanija Aldata isporučuje svojim klijentima kroz softverski paket za preduzeća,” rekao je Alan Dejvis (Allan Davies), marketing direktor kompanije Aldata.

„Ono što nude naša nova „G.O.L.D. Mine” maloprodajna analitika i „Vocal za PDA” je deo duge i kontinualne tradicije ažuriranja i prilagođavanja softverskog paketa G.O.L.D. novim tehnologijama i primenama koje osiguravaju da naši maloprodajni klijenti imaju alat koji im je potreban da kontinualno poboljšavaju svoje poslovne procese.”

Leave a Reply