Software

Sophos dobio ARC 2014 nagrade u dve kategorije

Na godišnjoj ceremoniji dodela ARC (Annual Report Card) nagrada, u Bostonu, 20. avgusta su dodeljene dve nagrade kompaniji Sophos. Nagrade CRN 2014 ARC su se odnosile na najbolja rešenja u smislu inovacija, podrške i ostvarenih partnerstva, a kompanija Sophos je dobila nagrade za ostvarene najbolje rezultate u kategorijama Client Security Software i Network Security Appliances.

Više od 2.500 rešenja je testirano od strane The Channel Company istraživačkog tima. Tom prilikom, rešenja su morala da ispune svih 18 postavljenih kriterija u smislu inovacije rešenja, podrške i mogućeg partnerstva.

“Danas se IT svodi na rešavanje poslovnih problema i zahteva se više od samo puke ponude proizvoda. Proizvođači rešenja moraju da ostvaruju partnerstva kako bi proširili i unapredili IT kanale i kako bi zajednički radili “hand-in-hand” da bi zadovoljili potrebe klijenata” izjavio je Robert Faletra, CEO The Channel Company. “Na CRN Annual Report Card listi su se zaista i našli svi vendori koji svoja rešenja isporučuju putem partnera na najefikasniji način u poslednjih 29 godina. Čestitamo kompaniji Sophos za dobijene 2 nagrade.”

Sophos čvrsto sarađuje sa svojim partnerima i distributerima. Na osnovu Partnerskog programa i primenjene Channel-first reseller strategije, pomaže se partnerima da identifikuju prilike i održe ili povećaju bazu klijenta i tako i profit. U sve više kompleksnom okruženju koje treba zaštiti, saradnja sa partnerima ubrzava i pojednostavljuje isporuku, implementaciju i upravljanje rešenjima kompanije. Uz potpunu podršku, kompanija Sophos svojim partnerima omogućava up-to-date sertifikaciju, kako bi partnerski prodajni i tehnički timovi bili u potpunosti pripremljeni i obučeni za rad sa najnovijim rešenjima kompanije.

“Velika je čast biti na samom vrhu u ovim veoma važnim kategorijama u zaštiti,” izjavio je Michael Valentine, senior vice president, worldwide sales, Sophos.  “Sophos 100-procentno svoj fokus postavlja na partnerske kanale. Ove nagrade su i dokaz našeg poverenja u partnera, snagu naših rešenja i u investicije sa kojima ćemo nastaviti u budućnosti. Uzbuđeni smo što ćemo u budućnosti nastaviti da radimo na inovacijama kako bi zaštitu učinili jednostavnijom za upravljanje, deploy i upotrebu.”

Leave a Reply