Software

Specijalno izdanje SAP Reportera

Povodom SAP World Tour 08 događaja koji je 24. septembra održan u Beogradu, kreiran je i distribuiran treći broj SAP Reportera

Treći broj SAP Reportera distribuiran je kao specijalno izdanje posvećeno SAP World Tour 08 događaju koji će kompanija SAP West Balkans organizovati 24. septembra u Hotelu Hyatt Regency, u Beogradu. SAP World Tour 08 je poslovni događaj godine kompanije SAP koji se održava u više od 50 gradova širom sveta, među kojima je i Beograd.

Za ovu priliku SAP Reporter je dobio delimično novi vizuelni identitet i potpuno je fokusiran na najavu SAP World Tour 08 događaja, kroz tekst o samoj konferenciji i intervju s Mihajlom Poštićem, SAP biznis segment menadžerom u kompaniji S&T Srbija, koja je dijamantski sponzor konferencije. Takođe, čitaocima ovog broja omogućeno je da vide spisak svih gradova (država) u svetu u kojima se održava SAP World Tour ove godine, kao i da se prijave za učešće preko banera namenski izrađenog za ovu priliku.

Novo izdanje SAP Reportera naišao je na odličan prijem korisnika koji pokazuju sve veće interesovanje za novi medij koji je u Agencija pokrenula u saradnji sa Klijentom. Treći broj SAP Reportera poslat je na adrese 3.500 korisnika.

Leave a Reply