Software

ŠPICA implementira sistem Accellos ONE za upravljanje skladištem u kompaniji Delmax

ŠPICA je potpisala ugovor sa kompanijom Delmax o implementaciji sistema za upravljanje skladištem WMS  (WMS – Warehouse Management). DELMAX je specijalizovano preduzeće koje se bavi prodajom rezervnih delova za sva vozila, motornih ulja, guma, akumulatora, autoopreme, autokozmetike, alata i opreme za servise.

Implementacijom WMS sistema DELMAX će povećati efikasnost korišćenja skladišnog prostora, ubrzati protok robe, smanjiti administrativne troškove, znatno efikasnije odgovarati na zahteve svojih kupaca. Ova investicija će omogućiti da DELMAX nastavi dosadašnje uspešno poslovanje i učvrsti  lidersku poziciju u svojoj branši.

WMS Accelos ONE je proizvod poznate kanadske kompanije Accellos, izuzetno fleksibilan, opcijama bogat i tehnološki savremen sistem za upravljanje skladištem, distribucijom i transportom. Sa više od 800 instalacija širom sveta, Accellos potvrđuje činjenicu da najbolja WMS rešenja dolaze upravo iz industrijski najrazvijeniih zemalja.  ŠPICA je eksluzivni partner Accellos-a za Adriatic regiju. Možemo se pohvaliti da smo za manje od 2 godine implementirali 6 Accellos One sistema i da trenutno radimo na implementaciji još 4, od kojih je DELMAX najkompleksniji.  Uspešnu realizaciju ovako složenog projekta garantuju stručnost i iskustvo koje poseduje ŠPICA SCM (Supply Chain Managament) tim i veoma stručna i agilna ekipa kompanije DELMAX.

Hardverska platforma WMS sistema u kompaniji DELMAX zasniva se na robusnim Motorola MC3100 ručnim RF terminalima i bar-kod printerima DATAMAX , dok će wireless mrežu  sa više od 30 access portova kontrolisati najnoviji Motorola Wireless Switch RFS4000.

Leave a Reply