Software

“Špica” rešenja za kontrolu pristupa na konferenciji IFSEC

Kompanija “Špica” već treću godinu zaredom učestvovala je na najvećoj evropskoj konferenciji posvećenoj bezbednosti i kontroli pristupa u Birmingemu – IFSEC, i kako ističe direktor marketinga Mitja Kolbe postigla je veliki uspeh.

Najveće zasluge za ovaj uspeh ima razvojni tim “Špice”, koji je neposredno pred IFSEC proizveo jedinstven proizvod – platformu za kontrolu pristupa.

– Reč je o sasvim novoj, različitoj, maksimalno modularnoj i fleksibilnoj platformi, upravo onakvoj kakva je tržištu danas i potrebna. Naš razvojni tim nam je omogućio da upravo na IFSEC-u predstavimo ovaj proizvod koji smo nazvali “ZONE Controller range” – rekao je Kolbe u Birmingemu.

– Novi kontroler se može dizajnirati prema konkretnoj situaciji u prostoru. Zbog izrazite modularnosti, sada to može biti 2-kanalni, 10-kanalni, ali i 32-kanalni kontroler s podrškom svim komunikacijama. Stvari više nije potrebno duplirati – opisao je Kolbe najnoviju inovaciju iz “Špice”.

Na sajamskom štandu “Špice” odgovore mnogobrojnim posetiocima iz celog sveta, koji su se interesovali za proizvode ove kompanije, davali su Mitja Kolbe i Slobodan Mihajlović.

Leave a Reply