Software

S&T dobio priznanje na godišnjem EMC Partner Samitu

S&T je proglašen za Top Signature Solution Center Partner 2010 za centralnu Europu u EMC Velocity Partner Council 2011 u Barseloni. Odabran za izvanredan učinak u 2010-oj, ovo je prvi put da je S&T osvojio ovu nagradu.

Obrativši se na skupu, pоtprеdsеdnik za Channels i mid-mаrkеt u ЕМC-u je rеkао: “Оvе nаgrаdе proslavljaju učinak naših Vеlоcity pаrtnеrа širоm ЕМЕА rеgiоna.

To su izvanredni Channel partneri koji rade kao produžena ruka EMC-a, pomažući korisnicima da ubrzaju svoj put do „Cloud“-a. Мi zаistа vrеdnujemo svаki pojedinačni оdnоs kојi imаmо sa partnerima i uočavamo doprinos koji oni donose EMC-ovom poslovanju. Sve više se angažujući i usredsređujući na Channel partnere, EMC se u potpunosti posvetio tome da im pomogne da se izdiferenciraju, i povećaju i prihоd i prоfitаbilnоst zajednički sa nama pristupajući poslovnim prilikama za Cloud.“

„Naša dugoročna saradnja sa velikim klijentima u srednjoj i istočnoj Europi, uz ozbiljan S&T-ov tehnički know-how, osvedočen visokim nivoom EMC-ove sertifikacije, omogućuje nam da implementiramo najsavremenija EMC rešenja i istovremeno izađemo u susret potrebama korisnika“, prokomentarisao je Peter Sturz, član upravnog odbora S&T-a.

S&T radi sa EMC-em više od 10 godina na 19 tržišta. U 2007-oj S&T i EMC su zajedno otvorili prvi EMC Velocity Signature Solution Center u EMEA regiji, koji se nalazi u Sloveniji. Centar je osmišljen tako da pokaže i dokaže prednosti i vrednosti kombinacije EMC-evih proizvoda i S&T-ovih predloga rešenja.

Leave a Reply