Software

S&T Serbia uspešno realizovao INFOR WMS za JKP Parking servis

JKP Parking servis je preduzeće za upravljanje, eksploataciju i održavanje javnih parkinga i garaža u 10 gradskih opština. JKP Parking Servis upravlja, eksploatiše i održava preko 25.030 parking mesta. Više od 15.000 parking mesta su u parking zonama sa odgovarajućim propisanim taksama od kojih se više od 9.000 nalazi u garažama i parkiralištima.

Sada, JKP Parking Servis nudi dodatne servise kao što su: skladištenje i distribucija robe, parking za teretna vozila, carinska kontrola, špedicija, medjunarodni drumski prevoz itd. JKP Parking servis je novi provajder logističkih usluga u Srbiji. JKP Parking servisu je bilo potrebno provereno softversko rešenje za upravljanje skladišnim poslovanjem.

Na tenderu za nabavku softverskog rešenja S&T Serbia je ispunio sve kriterijume, ponudivši najbolji odnos „funkcionalnosti softverskog rešenja: cena koštanja“ i pobedio na tenderu za implementaciju Infor Sistema za upravljanje skladištima (Infor Warehouse Management System – WMS). Sve potrebne funkcionalnosti efikasnog softverskog rešenja za upravljanje skladišnim poslovanjem uključene su u ovaj projekat.

Prijem robe, naplata realizovanih usluga, odabir robe po zahtevanim kriterijumima (fifo, fefo, lifo, po zahtevu), prepakivanje, isporuka robe I upotreba RF uredjaja. Sve zahtevane funkcionalnosti uspešno su implementirane od strane konsultantskog tima S&T Serbia, kojeg je predvodila, vodja projekta, Olja Lapčević. Primena velikog broja funkcionalnosti rešenja omogućile su JKP Parking servisu da značajno poboljša efikasnost skladišnog poslovanja.

U skladu sa projektnom dokumentacijom isporučeni su i instalirani i RF uredjaji za podršku svim poslovnim procesima koji su implementirani u okviru projekta implementacije Infor WMS rešenja. „Uspešnom implementacijom Infor WMS rešenja naše preduzeće je dobilo na značaju kao ponudjač logističkih usluga jer smo u mogućnosti ponuditi kvalitetniju uslugu našim korisnicima ali i proširiti paletu logističkih servisa koje možemo ponuditi našim sadašnjim I budućim klijentima.

Infor WMS je pomogao našoj kompaniji da konfiguriše skladišni prostor i uspešno podrži različite zahteve naših klijenata“, rekao je Nikola Nikolić, vodja WMS projekta, JKP Parking servisa. „Takodje, ovo rešenje će zasigurno doprineti da se našem preduzeću otvore nova vrata – vrata novih logističkih servisa“, kaže Nikolić.

Leave a Reply