Software

S&T Serbia uspešno realizovao INFOR WMS za JKP Parking servis

S&T Serbia je uspešno realizovao INFOR WMS rešenje za još jednu logističku kompaniju u Srbiji, JKP Parking servis. JKP Parking servis je preduzeće za upravljanje, eksploataciju i održavanje javnih parkinga i garaža u 10 gradskih opština. JKP Parking Servis upravlja, eksploatiše i održava preko 25030 parking mesta.

Više od 15.000 parking mesta su u parking zonama sa odgovarajućim propisanim taksama od kojih se više od 9000 nalazi u garažama i parkiralištima. Sada, JKP Parking Servis nudi dodatne servise kao što su: skladištenje i distribucija robe, parking za teretna vozila, carinska kontrola, špedicija, medjunarodni drumski prevoz itd. JKP Parking servis je novi provajder logističkih usluga u Srbiji.

JKP Parking servisu je bilo potrebno provereno softversko rešenje za upravljanje skladišnim poslovanjem. Na tenderu za nabavku softverskog rešenja S&T Serbia je ispunio sve kriterijume, ponudivši najbolji odnos ’funkcionalnosti softverskog rešenja : cena koštanja’ i pobedio na tenderu za implementaciju Infor Sistema za upravljanje skladištima (Infor Warehouse Management System – WMS).

Sve potrebne funkcionalnosti efikasnog softverskog rešenja za upravljanje skladišnim poslovanjem uključene su u ovaj projekat. Prijem robe, naplata realizovanih usluga, odabir robe po zahtevanim kriterijumima (fifo, fefo, lifo, po zahtevu), prepakivanje, isporuka robe I upotreba RF uredjaja. Sve zahtevane funkcionalnosti uspešno su implementirane od strane konsultantskog tima S&T Serbia, kojeg je predvodila, vodja projekta, Olja Lapčević.

Primena velikog broja funkcionalnosti rešenja omogućile su JKP Parking servisu da značajno poboljša efikasnost skladišnog poslovanja. U skladu sa projektnom dokumentacijom isporučeni su i instalirani i RF uredjaji za podršku svim poslovnim procesima koji su implementirani u okviru projekta implementacije Infor WMS rešenja.

“Uspešnom implementacijom Infor WMS rešenja naše preduzeće je dobilo na značaju kao ponudjač logističkih usluga jer smo u mogućnosti ponuditi kvalitetniju uslugu našim korisnicima ali i proširiti paletu logističkih servisa koje možemo ponuditi našim sadašnjim I budućim klijentima. Infor WMS je pomogao našoj kompaniji da konfiguriše skladišni prostor i uspešno podrži različite zahteve naših klijenata, rekao je Nikola Nikolić, vođa WMS projekta, JKP Parking servisa.”Takodje, ovo rešenje će zasigurno doprineti da se našem preduzeću otvore nova vrata – vrata novih logističkih servisa“ kaže Nikolić.

Leave a Reply