Software

S&T Srbija uspešno implementirao SAP rešenje u kompaniji NELT

S&T Srbija sa ponosom objavljuje da je 05. novembra završila još jednu uspešnu implementaciju SAP rešenja ovog puta u NELT-u, jednoj od najvećih i najuspešnijih kompanija u Srbiji i regionu. Početak produkcije novog sistema u NELT-u, za S&T Srbija, ima poseban značaj i vrednost, s obzirom da se radi o jednom od najkompleksnijih implementacija sa posebnim specifičnostima, koje do ovog projekta nisu bile izvedene u Srbiji, niti u regionu.

Kroz jednogodišnji uspešan zajednički rad i saradnju sa kolegama iz NELT-a, implementacioni tim S&T Srbija uspešno je prepoznao i identifikovao  potrebe i zahteve inače veoma složenog poslovnog sistema NELT. Kao rezultat, na obostrano zadovoljstvo, implementirane su planirane funkcionalnosti koje obezbeđuju kompaniji NELT stabilnost, savremeno funkcionisanje i budućnost u pravcu neometanog razvoja i rasta kompanije. Novo poslovno rešenje je snažna podrška u uspostavljanju vrhunskih standarda u delatnostima kojima se Nelt bavi. To će nadalje biti jak alat u upotrebi, koji će doprineti da se dugoročno zadrži liderska pozicija na tržištu.

Stručni tim S&T-a Srbija je pomogao da NELT kompanija kroz implementaciju standardizuje i unapredi  procese finansija i kontrolinga, upravljanja ljudskim resursima, nabavke i zaliha, upravljanja prodajom, kao i poslovnog izveštavanja koje ce doprineti dodatnom razvoju kompanije i identifikovati nove mogućnosti za poslovni rast.

Povodom završetka implementacije, generalni menadžer Nelta, Miloš Jelić je izjavio: „Zajedničkim radom sa S&T Srbija, Nelt je uspešnom implementacijom SAP poslovnog softvera, omogućio sebi stabilnost u razvoju i dalji rast, kao i sistemsko unapređenje i standardizaciju procesa rada.

Uspešan početak primene SAP poslovnog softvera pokazuje da  je naša odluka o izboru S&T Srbija kao implementacionog partnera bila ispravna i opravdala naša očekivanja.

U godinama koje dolaze SAP sistemom ćemo zaokružiti i konsolidovati poslovanje u svim kompanijama koje pripadaju Nelt grupi u regionu Zapadnog Balkana“, rekao je povodom početka primene SAP rešenja u Neltu generalni direktor ove kompanije Miloš Jelić.

‘’Zahvaljujemo se kompaniji Nelt koja je sa svojim posvećenim timom omogućila, ne samo da razumemo njihove potrebe u kratkom roku, već nam pomogla da stvorimo dodatnu vrednost kroz zajednički kreirane inovativne ideje koje su obogatile i naše iskustvo.

Naglašavam da je implementacija urađena u planiranom vremenskom roku,  sa minimalnih mesec dana zakašnjenja, a sa maksimalnim angažovanjem S&T resursa. Sigurno najkompleksnijom implementacijom SAP ERP rešenja u regionu Zapadnog Balkana još jednom je potvrđena ekspertiza S&T-a  stečena kroz dugogodišnje iskustvo u implementacijama kompleksnih poslovnih softverskih rešenja.- izjavio je rukovodilac poslovnog segmenta SAP rešenja, S&T Serbia, Mihajlo Poštić.

Leave a Reply