Software

Symantec Endpoint Protection 12.1

Osnažen Insight tehnologijom, Symantec je juče predstavio novu verziju Symantec Endpoint Protection softvera u izdanju 12.1 koje je brzo i moćno rešenje za bezbednost računara. Nudi naprednu odbranu od svih vrsta napada, kako za fizičke, tako i za virtualne sisteme.

Integrisan sa ključnim alatima za bezbednost u jednom agentu visokih performansi sa jednom upravljačkom konzolom, Symantec Endpoint Protection pruža vodeću zaštitu i ne usporava rad računara. Novine u odnosu na prethodnu verziju uključuju značajno unapređene performansi podržano Insight tehnologijom i nove real-time analize ponašanja za napredno otkrivanje novih i složenih pretnji. Napravljen za virtualna okruženja, za moćnu zaštitu virtualne infrastrukture, a integrisana Shared Insight Cache tehnologija smanjuje potrebu za skeniranjem fajlova u virtualizovanom okruženju za koje Symantec Endpoint Protection utvrdi da su „čisti“.

Shared Insight Cache radi nezavisno od Symantec Endpoint Protection. Ipak, mora se konfigurisati Symantec Endpoint Protection Manager kako bi se odredila lokacija za Shared Insight Cache da bi klijent mogao da komunicira sa njim. Nije potrebna posebna dozvola za Shared Insight Cache. Insight odvaja fajlove koji predstavljaju rizik od onih koji su sigurni i omogućava brže i preciznije otkrivanje malvera.

Symantec Endpoint Protection 12.1 omogućava da stavite na belu listu fajlove sa vašeg baseline image na virtualnim mašinama, može skenirati offline VMware .vmdk fajlove i automatski otkriva koji klijenti rade u virtualnom okruženju, kao i njihove virtualne platforme.

One thought on “Symantec Endpoint Protection 12.1

Leave a Reply