Software

Symantec je odabrao APCOM kao svog strateškog partnera distributera

Symantec korporacija  je danas iznela u javnost da je APCOM, jedan od vodećih regionalnih distributera svetskih IT brendova, izabran kao autorizovani distributer za Symantec rešenja za Srbiju i Kosovo, Crnu Goru i Albaniju. Kompanija APCOM Srbija je iznela u javnost svoje planove da će zajedno sa Symantec-om raditi na poboljšanju svesti o postojanju ovog brenda, kao i da će kroz svoju distributersku mrežu poboljšati prisutnost brenda.

Startujući odmah, APCOM Srbija – kao deo nove Symantec-ove mreže distributera – počinje sa radom kao autorizovani Symantec distributer za Srbiju i Kosovo, Crnu Goru iAlbaniju sa punim Symantec VALUE portfoliom, uključujući “datacenter management” rešenja kao što su kreiranje rezervnih kopija korporativnih podataka u mrežnim okruženjima (NetBackup), arhiviranje (Enterprise Vault), upravljanje serverima i uređajima za skladištenje podataka (Storage Foundation, VERITAS Cluster Server, Command Central Storage); poslovna bezbednosna rešenja kao što su Brightmail Gateway, Web Gateway, Network Access Control, Endpoint Encryption, Control Compliance; Data Loss Prevention (DLP), rešenja za zaštitu i kontrolu kritičnih tačaka sistema, kao i rešenje za Endpoint menadžment (Altiris).

János Selmeczi, Symantec Regionalni menadžer distributerske mreže za Mađarsku,Rumuniju i Jugoistočnu Evropu, je izjavio: “Verujemo da APCOM Srbija na pravi način razume kako da uspe u poslovanju u oblasti distribucije kada je reč o tržištu u regionu. Sa širokim spektrom usluga koje nudi, APCOM je sasvimsigurno partner u oblasti distribucije kome možemo u potpunosti da verujemo, i sa kojim ćemo razviti svoje poslovanje u regionu.”

Drago Gajski, APCOM Regionalni generalni menadžer, je dodao: “Mi smo počastvovani odlukom Symantec-a da APCOM-u omogući distribuciju svojih VALUE proizvoda. Mi duboko verujemo da će naše vrednosti i prepoznata posvećenost distribuciji svetski priznatih IT brendova i rešenja, doprineti daljem razvoju Symantec kompanije i zadovoljstva korisnika na tržištima koje se razvijaju”.
Symantec-ovo partnerstvo sa APCOM-om će, kako se očekuje, poboljšati aktivnost brenda na pomenutim tržištima. Kao nadogradnju svojim postojećim uslugama distribucije, APCOM Srbija će omogućavati pomoć iz oblasti marketinga, kao i konsultantske usluge vezane za softverska rešenja, kako bi osigurali visok nivo usluga za sve svoje partnere.

Leave a Reply