ns saundz
Software

Thinknologies poklanja novosađanima aplikaciju Saundz za učenje engleskog jezika

Kao tim koji veruje u pružanje podrške lokalnoj zajednici, softverska kompanija iz Novog Sada, Thinknologies d.o.o., odlučila je da svim učenicima engleskog jezika u Novom Sadu pokloni besplatne licence za korišćenje novorazvijene aplikacije za učenje izgovora engleskog jezika, Saundz.

Učenje engleskog kao stranog jezika u školskom sistemu Srbije, kao i većine zemalja širom sveta, stavlja akcenat na vežbanje gramatike i proširenje rečnika, jer su to aspekti jezika koji se mogu naučiti iz knjiga, uz profesore koji nisu izvorni govornici engleskog jezika. Izgovor je podjednako važan, ako ne i važniji, a Saundz je osmišljen da pomogne u ovom značajnom aspektu učenja engleskog jezika.

ns saundz
Saundz je savremeni edukativni softver koji podučava 40 glasova američkog izgovora engleskog jezika korak po korak, na osnovu precizno sastavljenog plana i programa. Aplikacija se sastoji od vežbi za izgovor i animiranog grafičkog prikaza artikulacije glasova, što omogućava učenicima da bez obzira na nivo poznavanja engleskog jezika brzo nauče američki izgovor.

 listening mode aplikacije

listening mode aplikacije

Saundz je aplikacija koja se pokreće iz internet pretraživača na desktop računarima (Windows, Mac i Linux), a dostupna je i za Windows 8 tablete i može se preuzeti na Windows Store-u. Cena aplikacije za kranje korisnike je 9,99 dolara.

Thinknologies d.o.o, softverska kompanija sa sedištem u Novom Sadu (od novembra 2011. godine), dizajnirala je i razvila edukativni softver pod nazivom Saundz. Kao jedinstvena novosadska softverska kompanija, Thinknologies želi da podrži lokalnu zajednicu i u čitavoj Srbiji podigne svest o značaju i potencijalu novih tehnologija u polju obrazovanja.

Pozivamo sve škole engleskog jezika u Novom Sadu da se prijave za besplatne licence Saundza za svoje učenike na sajtu http://novisad.saundz.com. Za njih je ovo jedinstvena prilika da obogate svoj obrazovni program, uštede vreme i omoguće svojim učenicima da uče pravilan izgovor engleskog od izvornih govornika.

Zvanična stranica: http://saundz.com/

Leave a Reply