Software

Tradicionalni konkurs “Petar Damjanović 2012”

Firma „Osa Računarski inženjering“ raspisuje, šestu godinu za redom,  javni nagradni  konkurs pod nazivom „Petar Damjanović“ za izbor najboljeg rada iz oblasti mašinstva – i to za izradu tehničke dokumentacije za mašine, uređaje i noseće metalne konstrukcije programskim paketom Autodesk Inventor.

Konkurs traje do 31. oktobra 2012. godine i ima za cilj promovisanje ove oblasti među mladim stručnjacima. Za ovogodišnji konkurs donešena je odluka da postoje 3 nagrade:  za osvojeno prvo mesto nagrada je 1000€, drugo mesto iznositi 500, a treće 300 (sve 3 nagrade će se pobednicima dati u u dinarskoj protivvrednosti).

Pravo učešća na konkursu imaju studenti visokih škola ili fakulteta uz mogućnost korišćenja i trial verzije softvera Autodesk Inventor Professional 2013. Trial verziju možete preuzeti na sledećem linku.

Dokumenta propisana pravilima konkursa sa popunjenom prijavom dostavljaju se pismenim putem na adresu

“OSA Računarski inženjering”, Takovska 45/VI, 11000 Beograd.

Cilj konkursa je promocija jedinstvene povezanosti kreativnog i produktivnog u programu Autodesk Inventor 2013 koja omogućava pripremu konkurentnog proizvoda za plasman na tržište u najkraćem mogućem roku.

Rok za prijavljivanje: 01.10.2012.

Rok za predaju radova: 31.10.2012.

 

Preuzmite dokumenta :

– Pravila konkursa
– Prijava na konkurs

Leave a Reply