Software

Trimble izdao SketchUp 2014 sa proširenjima

Nova verzija poboljšava mogućnost kreiranja, pristupanja, deljenja i saradnje na radu s 3D modelima.

Trimble je danas predstavio SketchUp 2014, poslednju verziju svoje popularne platforme za 3D modeliranje namenjenu arhitektima, inženjerima, profesionalcima u dizajnu i građenju, kao i članovima globalne zajednice stvaralaca.

SketchUp 2014 sadrži velika poboljšanja u SketchUp 3D Warehouseu – najvećem svetskom skladištu besplatnih, visoko kvalitetnih 3D sadržaja – te takođe nove alate koji poboljšavaju klasifikaciju objekata, učvršćuju interoperabilnost s ostalim proizvodima koji se koriste u BIM (Building Information Modeling) workflowima i čine profesionalnu dokumentaciju efikasnijom.

sketchup

Sa više od 30 miliona jedinstvenih aktivacija u prethodnoj godini, SketchUp je najkorišćeniji softver za 3D modeliranje na svetu danas. Obuhvaćajući SketchUp Pro za profesionalne korisnike i SketchUp Make za hobi-korisnike i entuzijaste, nova verzija od Trimblea označava drugu verziju SketchUp softvera za samo 10 meseci što pojačava predanost kompanije da kontinuirano poboljšava SketchUp s lakšim načinima za kreiranje, pristupanje, deljenje i saradnju na 2D crtežima i 3D modelima.

Leave a Reply