Razvoj aplikacija · Software

UltraEdit softver za uređivanje teksta, HTML i HEX dokumenata

DM Computer Solutions je osnovana 1994. godine s namerom da pruži odličnu uslugu i zadovolji očekivanja korisnika. Ključ uspeha je izuzetan kvalitet svih proizvoda i odlična tehnička podrška koja je nastala iz potrebe da se na svaki način i u svakom trenutku pomogne korisniku IDM softvera.

IDM proizvodi su osvajači mnogih svetskih prestižnih nagrada: PC Magazines Annual Editors Choice Award, Shareware Industry Application of the Year Award, Shareware Industry People’s Choice Award. IDM softveri su u velikoj meri zaslužni za velika dostignuća u programiranju i publikovana su mnogim svetskim časopisima. UltraEdit tekst editor je proizvod koji važi za jedan od najboljih u svojoj klasi.

IDM je sertifikovani Microsoft partner sa preko dva miliona registrovanih korisnika širom sveta. Veliki broj državnih, edukativnih i Fortune 100/500/1000 kompanije kao i na desetine hiljada privatnih korisnika koriste IDM proivode širom sveta.

UltraEdit je softver namenjen uređivanju teksta, HTML i HEX dokumenata, kao i za PHP, Perl i Java programiranje. UltraEdit je dobitnik mnogih prestižnih nagrada kao najbolji i najkvalitetniji tekst editor.

Na CNET/Download.com je objavljeno da ” Sa svojim prilagodljivim interfejsom i odličnim alatima, UltraEdit je u stanju da podrži sve zahtevne i kompleksne projekte. Veoma je jednostavan za korišćenje i brzo optimizovajući interfejs obezbeđuje lak pristup bitnim opcijama…”

UltraEdit je više od samog tekst editora. Osim njegove osnoven namene(uređivanje teksta), UltraEdit poseduje i set alata kao što su : engine za pretraživanje, search/replace mogućnost, označavnje sintakse, pronalaženja koda, Unicode podrška, kontrola spelovanja više svetskih jezika, FTP/SFTP browser, ssg/telnet konzola, integracija skripti(baziranih na Javascript), moćni macro engine, HTML alati i još mnogo toga..

UltraEdit je optimalno rešenje za brzo uređivanje teksta ili više velikih datoteka odjednom. Uz IDM tehničku podršku bićete u prilici da brzo nađete najbolje rešenje za svaki zadatak.

PREDNOSTI:

  • PODEŠAVANJA: Alata, menia, ikona, označavanje sintakse i još mnogo toga
  • UREĐIVANJE: Obezbedite promenu koda i backup
  • AUTOMATIZOVAN SVAKI UREĐIVAČKI TASK
  • EMAIL PODRŠKA
  • MOGUĆNOST UREĐIVANJA SVIH TIPOVA DOKUMENATA: Hex, Unicode, velikih dokumenata…
  • UREĐIVANJE WEB DOKUMENATA: HTML, XLS, PHP, JavaScrip….
  • JEDNOSTAVAN PRISTUP DOKUMENTIMA NA LOKALU ILI PREKO FTP-A
  • RAD SA KOLONAMA
PREUZIMANJE »

Leave a Reply