Software

Unapređen SMART Notebook softver za nastavnike

Novi SMART Notebook 11 nudi više mogućnosti nego ikada da jednostavnije, brže i mnogo efikasnije osmislite i održite nastavu.

Upotreba SMART Notebook 11 je jednostavna, kako već iskusnim korisnicima, tako i početnicima. Kada odaberete neki od alata meni se prilagođava tako da se sve što Vam je potrebno nalazi na dohvat ruke.
Omogućen Vam je i pristup širokom spektru sadržaja, a uz ugrađeni internet pretraživač svaka internet prezentacija može da postane deo Vaše SMART Notebook lekcije. Možete obrađivati sadržaj direktno na veb stranici, ili pisati preko stranice.

Novi „activity builder”, idealan je za organizaciju, sortiranje, označavanje i druge aktivnosti. Snimajte zvuk direktno na lekciju, bez potrebe za promenom programa ili fajla, koristite kreativnu olovku ili nacrtajte originalne crteže uz pomoć bojica bilo koje boje, a zatim popunite nepravilne oblike jednim od novih alata. Uz novi softver možete i da resetujete stranice u njihovom poslednjem sačuvanom obliku ili koristite neki od ugrađenih programa, koje možete da preuzmete i sa SMART Exchange veb stranice.

Novi SMART Notebook 11 je kompatibilan i sa mnogim drugim SMART proizvodima. Podržava „multitač” sposobnost SMART interaktivne table serije 800, može da se koristi uz SMART Response interaktivni sistem odgovora, kao i dokument kameru, koja Vam omogućava da dodate 3D sadržaj i složenije ili apstraktne ideje učinite zanimljivijima.
Kako biste unapredili svoj SMART Notebook posetite:
http://smarttech.com/us/Support/Browse+Support/Download+Software

Leave a Reply