Software

Unidocs7 stiže početkom avgusta

Kompanija “OSA Računarski inženjering” najavljuje izlazak nove verzije softvera za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima – “UniDocs7” za početak avgusta. Rešenje pod nazivom “UniDocs” OSA je počela da razvija sredinom devedesetih godina, od kada se sistem konstantno razvija, optimizuje i unapređuje.

Kada je “UniDocs” u pitanju, opšti cilj kompanije OSA je da utvrdi i implementira najvažnije funkcionalnosti i poboljšanja koja će ubrzati i olakšati posao korisnicima uz konstantno poboljšanje korisničkog interfejsa. Ovaj cilj će u verziji “UniDocs7” biti svakako dostignut, a ova verzija podrazumeva i potpuni prelazak na .Net tehnologiju, navodi se u saopštenju.

– U okviru verzije 7, softver je u potpunosti redizajniran. Novi korisnički interfejs koji olakšava i ubrzava rad, zajedno sa nizom novih funkcionalnosti obezbeđuje postojećim i novim korisnicma znatno veću produktivnost i olakšava automatizaciju poslovnih procesa. Potpuno nova arhitektura softvera, omogućuje znatno bržu i lakšu integraciju sa drugim IT rešenjima, kao i direktnu primenu na cloud infrastrukturi. Zajedno sa novom verzijom “UniDocs” platforme pripremamo i niz vertikalnih rešenja u domenu upravljanja poslovanjem, kvalitetom i bezbednosti informacija, koja će se naći u ponudi do kraja ove godine u zemlji i inostranstvu – izjavio je Boris Damjanović, direktor razvoja kompanije “OSA Računarski inženjering”.

Leave a Reply