Software

Uz računar – Microsoft Works 9 i Microsoft Encarta 2008

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika DESK je odlučio da još jednom iznenadi i obraduje sve svoje kupce, te je stoga pokrenuo novu akciju koja će trajati do kraja decembra 2007. godine. Reč je o vrednom poklonu koji se dobija uz DESK home računar. Dakle, svako ko se odluči da do kraja decembra kupi kvalitetan i pre svega pouzdan računar, na poklon dobija instalirani Microsoft Works 9 i Microsoft Encarta enciklopediju.

Paket programa Microsoft Works 9.0 pomaže da koordinirate sve, od malih zadataka do velikih projekata. Možete završiti na vreme sve svoje zadatke, osvežiti listu kontakata, rukovoditi kućnim budžetom i na vreme odgovarati na poštu. Works 9 daje vam osnovne alate da vam olakša zadatke od početka do kraja.

Paket se sastoji od nekoliko segmenata:
* obrada teksta – napravite dokumente, koristite ili menjajte postojeće tekstove ili formulare. Works stiže sa brojnim šablonima koje možete koristit u svakodnevnom radu
* tabele – pratite i organizujte troškove, planirajte unapređenja budžeta ili pravite listu potrepština za godišni odmor
* kalendari – works 9.0 ima kalendare za svakog ukućanina čak i za svaku vrstu delatnosti. svako od polja se može koristiti i kao potsetnik – ne zaboravite sve važne datume!
* adresar – sačuvajte sve adrese i telefone vaših prijatelja i rođaka. Učinite ih dostupnima svim ukućanima ili ih organizujte u grupe (čestitke rođacima, poslovnim partnerima npr.)
* svi snimljeni dokumenti se mogu kasnije koristiti i u paketu Microsoft office
* tutorijal – korak po korak naučite kako da koristite sve funkcije ovog sjajnog paketa

Što se tiče enciklopediije Microsoft Encarta 2008, to je najpopularnija enciklopedija u elektronskom obliku. Kompletan sadržaj moguće je pokrenuti sa hard diska tako da su podaci dostupni bez obzira na program u kome se trenutno radi. Ova enciklopedija predstavlja najzanimljiviji način da ceo svet približite vašim ukućanima, a sadrži preko 36.000 članaka, više od 2.000 originalnih zvučnih zapisa i preko 100 kratkih filmova i animacija, više od 12.000 ilustracija i detaljne mape sa više od 36.000 lokacija.

Sve informacije iz enciklopedije su dostupne i preko posebnog polja za pretragu koje je aktivno i kada radite u drugim programima. Idealno za studente i đake.

Poseban segment predstavlja deo namenjen deci mlađoj od 12 godina.

Zainteresujte vaše dete za nove načine učenja i dopunu postojećih znanja.

Leave a Reply