Software

Vladimir Popović novi direktor prodaje u Sagi d.o.o. Beograd

Vladimir Popović, Direktor prodaje New Frontier Group preuzeo je od 1. avgusta 2014. godine funkciju Direktora prodaje i člana Izvršnog odbora kompanije Saga d.o.o. Beograd. Popović će biti intenzivno angažovan na saradnji sa Saginim klijentima, kao i na unapređenju i povećanju efikasnosti prodaje i poslovanja.

„Poznajući Sagin ugled na srpskom tržištu i posvećenost kompanije da pruži najbolja rešenja korisnicima za unapređenje njihove efikasnosti, siguran sam da imamo mnoštvo mogućnosti za ispunjenje tog zadatka”, izjavio je Vladimir Popović posle stupanja na funkciju.

Rođen je u Beogradu 1973. godine, gde je završio Matematičku gimnaziju. Diplomirao je na ETF-u 1997. godine. Vladimir ima više od 17 godina iskustva u međunarodnoj IT industriji. Između ostalog, radio je u kompaniji UC4 Software gde je bio odgovoran za prodaju u Istočnoj Evropi. Nakon toga je pet godina radio u SAP-u. Prve dve godine nalazio se na poziciji regionalnog direktora prodaje gde je bio zadužen za partnere u Jugoistočnoj Evropi. Naredne tri godine bio je generalni direktor SAP-a za zapadni Balkan i u tom periodu višestruko je podigao SAP-ovo poslovanje u smislu prodaje softvera, servisa i povećanja ukupne profitabilnosti. New Frontier grupaciji priključio se u maju 2012. godine i odgovoran je za prodaju u kompanijama Technoserv Consulting (Rusija), Romsys (Rumunija), Profinit (Češka) i Saga (Srbija). Oženjen je i otac je dvoje dece. Govori srpski, engleski i nemački jezik.

„Imam puno poverenje u Popovićeve sposobnosti da efikasno rukovodi prodajom kompanije Saga. Iskustvo koje poseduje omogućava mu da se u potpunosti posveti kupcima, što je neophodno u današnje vreme koje obiluje izazovima”, izjavio je Igor Pavlica, Generalni direktor Sage, nakon postavljanja Vladimira Popovića na novu dužnost.

Leave a Reply