Software

WINDOWS 7 UPOLA CENE SAMO U SRBIJI

Logo - Windows 7

Kompanija Microsoft odlučila je da novi operativni sistem Windows 7 učini dostupnim malim preduzećima po upola nižoj ceni. Od 15. februara na tržištu se može naći nov legalizacijski proizvod koji je duplo jeftiniji od svih prethodnih. Za male firme ovo je prilika da brzo i povoljno legalizuju Windows operativne sisteme, ali i da dođu do najpopularnijeg Microsoft operativnog sistema. Specijalna ponuda „ Get Genuine Kit Windows 7 Home Basic“ za sada postoji samo u Srbiji.

Studije pokazuju da se preduzeća koja koriste originalni softver mogu pohvaliti sa manje padova sistema, većom sigurnošću podataka i bezbednijim poslovanjem, što ih može učiniti profitabilnijim i konkurentnijim na tržištu u odnosu na one koje koriste piratski softver.

Novi legalizacijski proizvod se već može naći u ponudi Microsoft ovlašćenih partnera po ceni od 8.999 dinara.

5 thoughts on “WINDOWS 7 UPOLA CENE SAMO U SRBIJI

 1. Milos

  Haha ova studija je veoma smešna i nema veze sa realnošću, ako neko zna šta radi nije bitno da li je OS legalan ili nije. Verovatno će ovi što kupe legalno da misle da su samim tim i zaštićeni od problema pa onda kad im padne sistem biće u čudu.

 2. Bogdan

  Miloše, to nije tačno. Ilegalan softver nema automatski update (dobro, ima, ali ne radi), a zakrpe izlaze skoro svaki dan.

 3. Joca

  Lepo zvuči, al’ ne piše konkretno gde se to može kupiti… Da nije šarena laža?

 4. Freddy

  Interesantno, ali nije obavezno rešenje. Upola cene…, barem da imamo upola plate! (Ameri kupuju iz džepa, gde drže sitnis.) A još bi trebalo da se i radujemo?

  Linux ili slično op.source rešenje! Pa nek` zezaju druge.

Leave a Reply