Software

Windows 8 Pro za samo 14,99 dolara

Korisnici koji kupe kvalifikovani Windows 7 PC u periodu od 02.06.2012. do 31.01.2013.godine, dobijaju mogućnost da nabave Windows 8 Pro upgrade direktno od Microsoft korporacije, po promotivnoj ceni od 14.99$.

Potrebni uslovi za promociju:

 • Kupljen  novi Windows 7 računar na kojem je preinstaliran originalni OEM ili DOEM Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ili Ultimate, u periodu između 02.juna 2012. i 31.januara 2013.godine.
 • Ponuda ne važi za računare sa instaliranom Windows 7 Starter edicijom.
 • Svi kupci će dobiti Windows 8 Pro verziju upgrade-a, čak i ako su na računaru imali Windows 7 Home edicije.
 • Registracija na sajtu i poručen upgrade najkasnije do 28.februrara 2013.godine


Kako do Windows 8 Pro u 3 jednostavna koraka:

 1. Kada kupite novi računar sa odgovarajućom Windows 7 edicijom registrujte se na lokaciji www.windowsupgradeoffer.com (pripremite podatke sa Windows 7 COA nalepnice sa ključem za aktivaciju Windows-a). Windows 8 Pro ne morate platiti dok ne bude dostupan za preuzimanja.
 2.  Obaveštenje:
  Posle registracije dobićete dva e-mail-a od Microsoft korporacije:

  • Prvi je potvrda registracije za ponudu Windows upgrade-a.
  • Drugi je najava dostupnosti Windows 8 Pro.
 3.  Kupovina i preuzimanje Windows 8 Pro:
  • Pratite uputstva iz e-mail-a za kupovinu i preuzmite Windows 8 Pro upgrade najkasnije do 28.februara 2013.godine. Opcija kupovine DVD medija sa instalacijom dostupna je uz dodatnu nadoknadu.
  • Registracija na sajtu i poručen upgrade najkasnije do 28.februrara 2013.

Windows 8 u tri varijante:

Na zvaničnom Windows 8 blogu objavljeno je da će predstojeći Windows 8 operativni sistem biti dosutupan u tri edicije: Windows 8, Windows 8 Pro i Windows RT.

Windows 8 Pro je namenjen naprednijim korisnicima i u odnosu na Windows 8 ediciju sadrži dodatne alate za ekripciju, Remote Desktop… Windows 8 RT je nov član ove familije, i on će biti preinstalirana na računarima i tabletima koje pokreće ARM procesor, ono što će svakako obradovati korisnike jeste da dolazi sa besplatnom verzijom Office paketa. A pored ovih biće dostupna i Enterprise edicija, koja uključuje Pro verziju i određene dodatke.

Leave a Reply