Software

Windows Vista Service Pack 1

Šta je u stvari Windows Vista Service Pack 1 (SP1)? To je kompletan set Windows Vista update-ova koje je Microsoft objavio u proteklih godinu dana, sve sa dodatnim poboljšanjima kako bi se unapredilo korisničko iskustvo.

SP1 ne sadrži nove funkcionalnosti ili zahteve za učenje novih dodataka – samo jednostavno čini vaš računar pouzdanijim, osetno se primećuje lakši rad i čak je i zabavniji za upotrebu. SP1 je apsolutno besplatan i možete ga preuzeti sa sledećeg linka

Windows Vista Service Pack 1

Takođe je kompanija Microsoft nedavno objavila zakrpu za kritičnu slabu tačku u Service Packu 3 za Windows XP. Ova slaba tačka je na nekim računarima dovodila do beskonačnih petlji restartovanja i veoma je slična onoj koju su u februaru iskusili korisnici Windows Vista operativnog sistema. Korisnici su nakon uspešnog instaliranja SP3, po restartovanju shvatali da njihovi računari upadaju u petlju te da se neprestano resetuju. Aktuelna verzija treće servisne zakrpe ne bi trebalo da dovede do problema sa neprestanim restartovanjem.

Leave a Reply