Software

Xara Xtreme – sjajan grafički paket

Xara Xtreme je krajnje jednostavan i jedan od najbržih, sveobuhvatnih grafičkih paketa koji možete naći. Za crtanje ili rad sa fotografijama, za štampanje ili web, Xara Xtreme je savršen izbor. Xtreme V5 uključuje funkcije i web templejte iz Web Designer-a i 3D statičke karakteristike preuzete iz Xara3D.

ImagePostoje Pro i Classic verzije. XtremePRO je poboljšana verzija Xtreme-a sa dodatnim karakteristikama koje su potrebne profesionalnim dizajnerima. Uključuje PDF/X, PANTONE i separacije boja, multi-core podršku procesora za dodatnu brzinu, poboljšane export/import filtere, poboljšanu Object Gallery i alat za panoramske fotografije.

Xara Xtreme je najbrži grafički softver na svetu, sa zaista fleksibilnim alatom za ilustracije i revolucionarnom obradom fotografije. Pojedinačna aplikacija za sve vrste kreativnog rada, bez obzira da li je to vektorski crtež, DTP, foto kompozicija, websajt dizajn ili Flash animacija.

Xara Xtreme je poznata po svojoj brzini i neprevaziđenoj lakoći korišćenja, čineći je ne samo visoko produktivnim alatom već je zadovoljstvo biti kreativan sa njom. Xara Xtreme je svetski najsofisticiranija i najbrža platforma za rad sa vektorskom grafokom. Jednostavno zbog toga je najbrži grafički softver koji se može naći.

Xara Xtreme nudi sve alate koje kreativni dizajner može da zatreba:

  • 3D extrude
  • Alat za crtanje
  • Transparentnost
  • Blend alat
  • Mekano vektorsko senčenje
  • Živi efekti
  • Senke, bevels i konture

Xara Xtreme upotrebljavaju različite vrste korisnika u širokom opsegu primena – za dizajn kombinovanih crteža, fotografije i tekst, za štampanje i web – tako da razumemo koliko je važna kompatibilnost sa drugim proizvodima i korisnicima. (PSD, PDF, XPS i CMYK Color Separation podrška)

Zainteresovani mogu da besplatno probaju Xara pakete (link za download) ili da ga kupe kod ovlašćenog sitributera firme Romsym Data.

Leave a Reply