Software

Za profesionalni izgled DVD-a – “DVD Architect Studio 4.5”

Sony Creative Software podstiče kreativno izražavanje, nizom proizvoda za digitalni video, muziku, DVD i audio produkciju. Sound Forge, ACID i Vegas softveri su definisali sadržaj digitalnih kreacija generacijama profesionalaca, amatera i entuzijasta.

Ovi proizvodi nastavljaju da ističu lakoću pri korišćenju moćnih alata koje maksimalno utiču na kreativnost korisnika.

Danas postoji i Sony Creative Software aplikacija za sve nivoe stručnosti, uključujući i korisnike softvera bazirane na profesionalnim aplikacijama. Pored toga, Sony Creative Software je predstavio i novu, proširenu kolekciju softvera: Sony® Sound Series za muzičku produkciju, Sony Pictures Sound Effects Series ekskluzivni zvučni efekti, Vision Series video kreacija, kao i www.acidplanet.com, internet stranica za nezavisne muzičare i umetnike. Kompanija takođe, razvija aplikacije koje podižu nivo znanja korisnika pri korišćenju Sony uređaja, uključujući PSP® (PlayStation®Portable) i Sony Ericsson mobilne telefone.

DVD Architect Studio 4.5

Od sada i na DVD-u, vaši originalni kućni filmovi, foto albumi i kompilacija pesama sa sjajnim menijem i odličnim alatima.Sa DVD Architect Studio softverom možete brzo kreirati DVD profesionalnog izgleda, čak i widescreen produkciju na vašem kućnom računaru. Jednostavno uz opciju „drag and drop“ počnite sa pravljenjem vašeg novog blockbustera.

Alati:

* Izaberite teme – Izaberite jednu od 44 dizajniranih DVD background-a sa koordinisanim menijem. Možete, takođe, da ubacite vaše slike i grafike i da kreirate sopstvenu temu.
* Ubacite vaš file – Koristite explorer window za selektovanje filmova, fotografija i muzike.
* Kreirajte vaš DVD – Kreiranje vašeg DVD-a sada je moguće u formatu 4:3, 16:9 , PAL i NTSC . Za kreiranje DVD jednostavno prevucite vašu sliku , video klip ili muziku u prozor projekta. Koristite isti način za postavljenje dugmeta, teksta, background-a za dobijanje profesonalnog izgleda DVD i sve to za par minuta
* Formati media – DVD Architect Studio nudi mogućnost izbora široke palete formata uključujući i standard definisane (SD) i visoke definisane (HD)
* Meni, dugmići i subtitlovi – Kreirajte meni za vaš film koji nudi mogućnost gledaocima da se brzo prebace na omiljenu scenu ili deo filma. Dizajnirajte vaš meni i dugmiće, tekstove i pozadinu, titlove i subtitlove i još mnogo toga!!!
* Odličan pregled – DVD Architect Studio omogućava korisnicima simulaciju kako će budući projekat izgledati na televizijskom ekranu i kako će funkcionisati na DVD player-u.
* Brzo rezanje DVD-a – Rezanje DVD-a u DVD Architect Studio-u je lako i jednostavno i podržava sledeće formate:DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, i DVD+R DL, DVD
* Odličan tutorial – “Show Me How ” skratiće vam vreme učenja i olakšati rad!!!

DVD Architect Studio 4.5 košta 53,00 USD$ i može se nabaviti u Romsym Data.

Leave a Reply