Software

Zapaženo predavanje NPS-a u Hyatt-u

Prošle nedelje  u beogradskom hotelu Hyatt Regency, održan je događaj pod nazivom “Microsoft Dynamics NAV u proizvodnji“. Veoma dobar odziv pozvanih (više od 150) i izuzetno pozitivni komentari učesnika potvrdili su opravdanost organizovanja ovakvog skupa i organizatora, lokalnu kancelariju Microsoft-a, kao i sve aktere događaja, uverili da srpska proizvodna preduzeća prepoznaju vrednost i snagu globalnih ERP rešenja iz porodice Microsoft Dynamics i veoma ozbiljno planiraju investicije u obnovu i unapređenje svojih poslovno-informacionih sistema.

NPS je u svojstvu jednog od regionalno vodećih Microsoft Dynamics partnera, kroz prezentaciju veoma kompleksnih i efikasnih rešenja za upravljanje proizvodnjom, još jednom dokazao svoju superiornost u implementaciji poslovnih rešenja za proizvodna preduzeća, odnosno rešavanju složene problematike upravljanja i planiranja proizvodnje.

Najbolja potvrda svega rečenog je još jedan skup, koji je na inicijativu predstavnika nekoliko preduzeća, prisutnih u Hyatt-u, organizovan i, u suženom sastavu, ali sa proširenom tematikom, realizovan već naredne nedelje, 23.5, na domak Subotice.

Leave a Reply