Software

Zaustavite spam sa NETASQ MFILTRO rešenjem

Navala spam poruka i raznog štetnog sadržaja u proteklih par godina dovela je do zagušenja Internet saobraćaja na globalnom nivou i promenila način na koji posmatramo email komunikaciju, a kao najveće posledice po kompanije javljaju se protraćeno vreme i gubitak podataka. Takođe, prilikom borbe sa spamom, kompanije se uvek suočavaju sa rizikom da spam i virusi koji se prenose putem email-a drastično smanje produktivnost Vaših zaposlenih.

Ključna pitanja su: Koliko vremena Vi izgubite svakoga dana proveravajući spam folder? Koliku štetu bi Vam naneo gubitak važnog poslovnog email-a?

NETASQ MFILTRO gama proizvoda nudi efikasno rešenje za sve e-mail probleme. NETASQ MFILTRO štiti email server, a istovremeno je potpuno transparentan za zaposlene. Imajući na umu koliko je elektronska pošta važna za uspešno poslovanje u našem vremenu, NETASQ je u svoje MFILTRO proizvode inkorporirao vrhunske tehnologije dostupne na savremenom tržištu.

Tako, izbor renomiranog Kaspersky antivirus engine-a zajedno sa kombinacijom heurističkih antispam, antispyware i antiphishing tehnologija pruža adekvatnu zaštitu zaposlenima povećavajući njihovu produktivnost, a email se vraća svojoj originalnoj nameni – postaje sredstvo za brzu, efektivnu i uspešnu komunikaciju.

NETASQ MFILTRO uređaji dolaze sa čarobnjakom za instalaciju koji iz web browser-a vodi kroz proces konfigurisanja uređaja. Pomoću NETASQ web interfejsa, kroz svega nekoliko koraka kreiraćete sigurnosnu polisu za efikasnu zaštitu email saobraćaja. Osim toga, svaki korisnik raspolaže sopstvenim karantinom, što čitavom mail sistemu daje znatno veću fleksibilnost i slobodu.

Leave a Reply