masina-za-ves-aeg
Tehno - Nauka

AEG slavi 55 godina od prve potpuno automatske mašine za veš

AEG već više od 125 godina donosi inovacije svojim korisnicima, počevši od „rođenja“ prve potpuno automatske mašine za rublje Lavamat iz 1958.godine.

Savremeni predstavnik Lavamat L87680FL elegantnim dizajnom, koji upotpunjuju metalni deo na vrhu i LCD pokazivač, se savršeno uklapa u svako kupatilo. Sa kapacitetom od 8 kg, energetskom klasom A+++ i brojnim inovativnim funkcijama predstavlja i mnogo više od dobrog komada nameštaja. Omogućava pranje više veša odjednom, uz manje utrošenog vremena i električne energije.

masina-za-ves-aeg

AEG svojim korisnicima donosi najnoviju Optisense tehnologiju koja samostalno prilagođava trajanje programa, kao i upotrebu vode i struje. Mašina se sama prilagodi rublju koje je stavljeno u bubanj i odabere optimalan način pranja. Testiranja su dokazala, da Optisense za 30% bolje čuva rublje od uništavanja u odnosu na klasične mašine.

Pored blistavo čistog veša ono što je mnogim pripadnicama lepšeg pola najvažnije je da uz Lavamat L87680FL veš mašinu peglanje skoro da nije potrebno jer poseduje Steam System, specijalan program koji izravnjava nabore na vešu koji se pere.

Ova veš mašina koristi i posebnu tehnologiju prskanja sa pritiskom koja doprinosi da je rublje u potpunosti čisto, čak i kad je bubanj pun, dok svetlo u unutrašnjosti bubnja koje se pali pri otvaranju vrata osigurava da se ne zagubi ni jedan komad veša.

Leave a Reply