IT · Tehno - Nauka

B2B rešenje za distributere

Lapker, vodeća mađarska kompanija za distribuciju štampanih izdanja, odnedavno koristi nova telekomunikaciona rešenja za unapređenje odnosa sa klijentima čime je obezbedila kvalitetniju uslugu za oko 13 000 trafika. Odnedavno se tzv. „Bussine to Bussines- B2B” kompanije prilikom izbora telekomunikacionog rešenja fokusiraju na zadovoljstvo klijenata. Primer ovog trenda je novi kontakt centar firme Lapker, koji je počeo sa radom 19. oktobra 2007 godine. Firma distribuira novine na oko 13000 trafika, a ostale proizvode na 2000 prodajnih mesta. Cilj kompanije je da implementacijom novog telekomunikacionog rešenja omoguće vlasnicima trafika da brže i jednostavnije ostvare svoje zahteve i iznesu primedbe.

Trebalo nam je nekoliko meseci da pronađemo odgovarajuće rešenje kao i provajdera za implementaciju, ali nam se trud konačno isplatio. Algotech je za 4 sedmice implementirao profesionalno Avaya rešenje sa kojim su kolporteri veoma zadovoljni“- rekao je Gubáné Kosztin Jolán, šef regionalnog odeljenja za brigu o korisnicima u Lapker-u.

Osnova novog rešenja za brigu o klijentima je Avaya kontakt centar, koji je povezan na H.323 IP  vod putem Lapkerovog postojećeg IP telefonskog sistema za internu komunikaciju.  Algotech je instalirao kontakt centar na postojeći Lapker-ov kompjuterski sistem, u okviru čega su integirsani i CRM moduli koji služe za arhiviranje poziva klijenata kao i svih njihovih zahteva.

Leave a Reply