Hardware · Tehno - Nauka

Bluetooth slušalice i tastatura za Playstation 3

Logitech je danas najavio nastavak svoje podrške sistemu za elektronsku zabavu PLAYSTATION®3 (PS3™) – lansirajući Logitech® Cordless Vantage™ Headset za PLAYSTATION 3 i Logitech® Cordless MediaBoard Pro™ Bluetooth Keyboard za PLAYSTATION 3 – pružio je gejmerima slobodu i pouzdanost bluetooth® bežične tehnologije u okviru njihovog uživanja u igranju na PS3.

Logitech je zadovoljan što može da ponudi dva proizvoda za PS3, koja mogu koristiti i bluetooth tehnologiju, čime još više poboljšavaju iskustvo korišćenja PS3 konzole,” rekao je Brus Lankaster (Bruce Lancaster), potpredsednik Logitech poslovnog sektora za interaktivnu zabavu. “Cordless Vantage Headset za PS3 dozvoljava gejmerima da se koordinišu sa ostalim članovima tima – bežično. A Cordless MediaBoard Pro Bluetooth tastatura značajno unapređuje iskustvo PLAYSTATION® Network-a, čineći njegovo korišćenje znatno lakšim i bržim.

Cordless Vantage Headset

Gejmeri sada mogu međusobno da ćaskaju, i to bežično – i u okviru same igre ili na posebnim chat sesijama – sa novim Logitech Vantage Bluetooth slušalicama za PLAYSTATION 3. Pružajući bluetooth slobodu PS3 gejmerima, Cordless Vantage Headset sadrži bazičnu PS3 podršku, tako da je veoma lak za konektovanje, a zvučnici velikog prečnika i napredno filtriranje buke pružaju vrhunski kvalitet zvuka .

Vantage slušalice sadrže držač simetričnog oblika koji se lako i udobno postavlja iza glave. Jednostavnom rotacijom mikrofona, slušalica se može postaviti na bilo koje uvo. Ovaj inovativni dizajn pruža i izuzetnu lakoću i omogućuje udobnost tokom dugih perioda igranja. Headset takođe, sadrži i prilagodljiv mikrofon koji redukuje buku i pozadinske šumove.

Da bi se izbegle neugodnosti nestanka napajanja, Vantage headset koristi baterije koje se pune, čime omogućava PS3 gejmerima više od 12 sati bežičnog uživanja dok igraju. Slušalice mogu da se pune pomoću pratećeg punjača.

Cordless MediaBoard Pro Bluetooth tastatura

Logitech Cordless MediaBoard Pro Bluetooth tastatura omogućava korisnicima da brzo i lako podešavaju profile, ulaze na Web adrese i šalju poruke na PLAYSTATION mreži. Dizajnirana upravo za PS3, ova tastatura sadrži i meni taster koji korisnike void direktno do PLAYSTATION Network Help menija. Takođe, tastatura čini navigaciju PLAYSTATION mrežom lakšom pomoću tastera za PS3 aktivnosti (krug, kvadrat, X i trougao). Zgodni media tasteri čine krstarenje mrežom lakšim i omogućavaju instant pristup kontrolama medijskih sadržaja i filmova, a ugrađeni touch pad – sa vertikalnim skrolom i dugmićima za pomeranje levo ili desno – eliminiše potrebu za mišem.

Sjajna, piano-crna tastatura, tanka i lagana, može udobno da se drži na krilu ili da se postavi na sto u bilo koji ambijent. Sa bluetooth bežičnom tehnologijom gejmeri mogu da koriste Cordless MediaBoard Pro i do 10 metara udaljenosti od PS3. Dve AA baterije traju oko 200 sati, dok svetlosni indikator sa dve faze pokazuje kada ih treba promeniti.

Cene i dostupnost

Logitech Cordless Vantage Headset se očekuje u prodaji u SAD u novembru, a širom Evrope u decembru po predloženoj ceni od €79.99. Logitech Cordless MediaBoard Pro Bluetooth Keyboard se očekuje u oktobru na oba tržišta po ceni od €79.99.

Leave a Reply