Hardware · Tehno - Nauka

Canyon Sportsline PDA linija

Canyon je lansirao seriju novih dizajnerski jedinstvenih multifunkcionalnih digitalnih uređaja koji su namenjeni zaljubljenicima u fitness i aktivnosti na otvorenom, koji preferiraju aktivan i život u pokretu. Ovi potpuno novi i moderni proizvodi raspoloživi su kako u Evropi, tako i na srednjem istoku i u Africi.

Novouvedeni proizvodi predstavljaju najnovije izdanje proizvoda koji spadaju u Canyon Sportsline proizvodnu liniju, a koji su kreirani za aktivne korisnike koji tragaju za funkcionalnim proizvodima, vodootpornim i otpornim na udar koji se mogu podjednako mogu koristiti kako za sportske aktivnosti i rekreaciju na otvorenom tako i u zatvorenom prostoru.

Novi Canyon CNS-DC1 “Navigator” kombinuje četiri ključna uređaja za aktivnosti na otvorenom: električni kompas, termometar, profesionalni sat i kalendar, koja su integrisana u jedan uređaj. Zahvaljujući ovom uređaju korisnici će informisani o njihovom kretanju, maksimalnoj i minimalnoj temperaturu, vremenu provedenom u pokretu, a sve ove informacije nalaze se na velikom preglednom display-u. Uz uređaj, radi kompletne ugodnosti priložen je i ručni držač, a telo koje je otporno na udar i vodu pruža maksimalnu pouzdanost za aktivosti na otvorenom.

 

Još jedan asistent iz ove serije je i Canyon CNS-DC2 “Explorer”, koji je vitalan za aktivne planinare. Digitalni altimetar može uraditi mnogo više od jednostavnog merenja i praćenja visine. Integrrisan funkcije za merenje vlažnosti i barometar pomoćiće u prognoziranju vremenskih uslova i pripremi za iste unapred. Svim podacima, uključujući štopericu, kalendar sat, su lako dostupni zahvaljujući velikom LCD display-u sa pozadinskim osvetljenjem. Uređaj se isporučuje u robusnom pakovanju kako bi se sprečila oštećenja pri udaru.

Za fitness, jogging i ostale sportske aktivnosti, Canyon nudi CNS-SW1 “SportMaster”. Ovo je fitness sat koji poseduje uređaj za merenje otkucaje srca, targetiranje zona, alarm i uređej za merenje sagorelih kalorija. Ovaj uređaj se standardno isporučuje sa kaišem za grudi za precizno merenje otkucaja srca. Nije bitno da li trčite, vežbate u teretani ili u kući, nošenje Canyon “SportMaster” sata omogućiće da vaše vežbanje držite pod potpunom kontrolom. Kada jednom programirate svoje godine, uređaj će automatski kreirati preporučene target zone i alarimraće vas ukoliko otkucaji srca padnu ispod selektovanog ranga. Sat takođe prikazuje približne kalorije koje sagorite tokom vežbanja i utvrđuje trajanje trening intervala.

Pogodan za aktivnosti na otvorenom poput brze šetnje, vožnje bicikla, skijanje, trčanje itd, nova Canyon linija nudi pogodan sat CNS-SW2 “NavMaster”. Ovo je višefunkcionalni sat za upotrebu na otvorenom sa altimetrom, kompasom i termometrom. Korisnik može koristiti ovaj sat za skoro sve aktivnosti na otvorenom. Lagan i kompaktan NavMaster će dati informaciju o visini, trenutnom smeru i temperaturu, kao i smanjenji ili porast brzine i minimalnu i maksimalnu temperaturu izraženu u stepenima Celsius ili Fahrenheit skale.

Canyon CNS-SW3 “SkiMaster” je multifunkcionalni sat za ljude koji uživaju u aktivnostima na otvorenom, narkočito skijanju ili snow bordingu. Specijalni, ski model karakterišu podešavanja koja se odnose na stazu, memorisanje krugova, visina, brzina spusta i vreme putovanja. Ostale karakteristike SkiMastera su altimetar, barometar, digitalni kompas, termometar i alarm sat.

Svi uređaji pokriveni su Canyon garancijom od 2 godine.

3 thoughts on “Canyon Sportsline PDA linija

 1. Petar Vujovic

  Interesujeme informacija gde mogu u srbiji da kupim sat Canyon CNS SW1 sport master

 2. Goran Aničić Post author

  Petre sve Canyon uređaje možete nabaviti preko Asbisa:
  ASBIS YU d.o.o.
  Omladinskih brigada 102
  11 070 Beograd, Srbija

  Kontakt:
  Tel. +381 11 310 7700
  Fax. + 381 11 310 7710

Leave a Reply