_MMM8055
Tehno - Nauka

Centar za promociju nauke osvojio priznanje Sajma tehnike

Na ovogodišnjem, 57. Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća „Korak u budućnost“, Centar za promociju nauke osvojio je priznanje za aktivaciju i celovit promotivni nastup

Centar za promociju nauke osvojio je specijalno priznanje za aktivaciju i celovit promotivni nastup na Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, koje je uručeno na svečanosti u četvrtak, 16. maja 2013. u 12 časova u Svečanoj Sali Upravne zgrade DP Beogradski sajam.

_MMM8055

Na ovogodišnjem Sajmu tehnike koji se smatra najznačajnijim privrednim i tehnološkim događajem učestvovalo je 630 izlagača, od kojih je 190 došlo iz 75 zemanja Evrope.

Priznanje Centru je dodelio četvoročlani žiri Udruženja za tržišne komunikacije Srbije koji je ocenjivao izložbeni prostor, promotivni materijal, nastup i događaje, kao i komunikaciju zaposlenih na štandu.

Pored priznanja za celovit promotivni nastup koji je dodeljeno Centru za promociju nauke, priznanja za uspešan promotivni nastup dobilo je pet kompanija: RAP–ING iz Slovenije, NOPAL Lux, GRINDEX, ATB SEVER MIKRO KONTROL iz Srbije, dok je priznanje za korporativno objedinjen nastup dobila je Nacionalna agencija za trgovinu Češke republike.

CPN se predstavio se postavkom „Putevi naučnog saznanja“. Postavka na štandu je obuhvatila dve celine, koje posetiocima kroz interakciju predstavljaju proces naučnog istraživanja od otkrića ka primeni. Nastup Centra je ukazao na otvorena pitanja savremene nauke, kao i na one naučne oblasti koje su već nadomak tehnološke primene.

Leave a Reply