Tehno - Nauka

CPN naučni klub: KAKO (NE) UNIŠTITI SOPSTVENI BIZNIS?

Na okupljanju preduzetnika u Naučnom klubu CPN-a u utorak, 6. maja, u 18 časova, o svojim poslovnim iskustvima govoriće Adam Berk iz SAD

Gost predavač petog po redu okupljanja preduzetnika (Lean StartUp Circle Meet Up) u organizaciji StartLabs, koji se po drugi put održava u prostorijama Naučnog kluba Centra za promociju nauke u utorak, 6. maja, u 18 časova, biće Adam Berk, mentor i preduzetnik iz Njujorka.

Adam Berk, iskusni preduzetnik, koji iza sebe ima nekoliko startup projekata, govoriće, između ostalog, o svom iskustvu i greškama koje bi trebalo izbeći pri pokretanju sopstvenog biznisa, o odnosu prema klijentu, dvostranim tržištima i određivanju cene.

StartLabs 1

Svakog meseca, preduzetnici imaju priliku da se u organizaciji StartLabs-a okupe na otvorenom sastanku i čuju predavanja uglednih svetskih preduzetnika sa kojima mogu da se konsultuju o procesima razvoja sopstvenog biznisa.

Skup organizuje tehnološki akcelerator StartLabs uz podršku Centra za promociju nauke. Ovo okupljanje je jedan od brojnih događaja u Naučnom klubu CPN-a, jedinstvenom prostoru ove vrste kod nas, koji će zvanično biti otvoren tokom manifestacije „Maj mesec matematike“.

Istražite više o predavanju Adama Berka u Naučnom klubu CPN-a:

 

Leave a Reply