Hardware · Tehno - Nauka

Logitech iPod zvučnici

Logitech jedan od lidera u proizvodnji portabl iPod zvučnika, danas je najavio Logitech® Pure-Fi Anywhere™ Compact zvučnike za iPod®, pružajući korisnicima najbolje portabl rešenje i ‘veliki’ zvuk u malom pakovanju.

Napravljen po uzoru na najprodavanije Logitech® mm50 portabl zvučnike, Pure-Fi Anywhere, dolazi sa baterijama na punjenje koje imaju i indikator trajanja, poboljšanom torbicom za putovanja i redizajniranim, naprednim daljinskim upravljačem sa one-touch pristupom opcijama shuffle i repeat. Logitech Pure-Fi Anywhere zvučnici pružaju korisnicima iPod-a sve što im je potrebno da kompletiraju svoje uživanje u muzici bez velikih uređaja.

“Već skoro dve godine Logitech je svetski lider u proizvodnji portabl iPod zvučnika i sigurni smo da će novi Pure-Fi Anywhere nastaviti naš uspeh, dodajući nove opcije koje poboljšavaju iskustvo korišćenja iPod-a i integraciju sa njim boljim nego ikada” rekao je Džef Holouvi (Jef Holove), generalni direktor i potpredsednik Logitech sektora za audio.

Logitech razume da korisnici vole svoje iPod-e i žele da ih nose sa sobom gde god da idu. Sada mogu biti sigurni da im i prateći dodaci pružaju sve što požele – laku prenosivost, dugo trajanje i laku dopunjivost baterija, kao i jednostavnu kontrolu svih funkcija koje su im potrebne.

Leave a Reply