Tehno - Nauka

Najsavremenija tehnološka dostignuća spremna za budućnost

Ericssonov prostor visoke tehnologije smešten u telo velikog kamiona posetio je i Zagreb u sklopu svetske turneje.

U Ericssonu Nikoli Tesli se 13. i 14. oktobra održava niz prezentacija namenjenih najvažnijim kupcima i poslovnim partnerima. Long Term Evolution (LTE), 4. generacija mobilne tehnologije vrlo velike brzine prenosa podataka, kao i druge trenutno najrazvijenije tehnologije zastupljene su u demonstracijama.

Inovativne usluge nove generacije, uz najsavremeniji mobilni širokopojasni pristup i najnoviju generaciju TV usluga samo su neke od tema koje se predstavljaju unutar Ericssonovog kamiona. Nove komunikacione mogućnosti operatorima nude dugoročno planiranje usmereno na buduće potrebe krajnjih korisnika. Ericsson je predstavio održiva rešenja i alternative koja nude veću efikasnost i smanjenje operativnih troškova, kao i nove mogućnosti uz nove prihode.

Ali, priča nije stala samo na odgovorima na trenutne izazove, prezentacije su ponudile uvid i u to kako bi život mogao izgledati 2020. godine, uz Ericssonova rešenja spremna za buduće potrebe operatora i njihovih korisnika.

Naime, Ericsson vrlo pomno prati i detaljno analizira potrebe krajnjih korisnika kroz brojna istraživanja u sklopu Ericsson Consumer & Enterprise Laba kako bi mogao ponuditi prava rešenja i podupreti operatore u njihovom održivom uspešnom poslovanju. Novi poslovni modeli, energetska efikasnost i usluge budućnosti izazvali su veliku pažnju okupljenih.

Leave a Reply