Tehno - Nauka

Nova crna linija Hotpoint – Ariston proizvoda, sofisticiranog stila i dizajna

Vrhunski proizvodi Hotpoint – Aristona sada su dostupni i u crnoj boji. Dizajnirani da štede energiju, četiri puta praktičniji i fleksibilniji, a modernog izgleda.

Kompanija Indesit lansirala je novu Crnu liniju Hotpoint-Ariston koja proizvodima, pored inovativnog dizajna, pruža i intrigantan, ekskluzivan dodir potpuno crnog izgleda.
Hotpoint-Ariston stil je oduvek bio suptilan i elegantan, a sada je i personalan dajući svakodnevnom životu dodir elegancije.

U sofisticirano crnoj verziji dostupni su: Quadrio frižider, mašine za pranje i sušenje veša, mašina za sudove i Side by Side zamrzivač. Svi proizvodi kreirani su po visokim evropskim standardima zaštite životne okoline.
Quadrio frižider, kapaciteta 410l, inovativnom organizacijom prostora sa četvoro vrata omogućava više od 50% uštede električne energije. Dizajniran da štedi energiju i troškove, četiri puta praktičniji i fleksibilniji, modernog izgleda, Quadrio je savršen izbor za savremenu kuhinju u kojoj električni aparati prosto moraju da budu stilizovani prema najsavremenijim tokovima dizajna.

Mašine za pranje i sušenje veša, kreirane prema standardima visoke tehnologije, superiornog dizajna, napravljene su da se uhvate u koštac i sa najtežim mrljama i najosetljivijim tkaninama. Jedinstven sistem zvučne zaštite garantuje apsolutnu tišinu čak i kada je aktiviran program centrifuge a inovativan sistem sensora obezbeđuje maksimalan rezultat u svakom trenutku.

Mašina za pranje sudova nudi potpuni komfor, maksimalnu fleksibilnost i tišinu prilikom rada. Posebna pogodnost mašine su program za pranje osetljivih sudova od plastike (bebi oprema) kao i program za brzo pranje u trajanju od svega 25 minuta.

“Side by Side” zamrzivač, napravljen prema “total no frost” tehnologiji, čuva namirnice u odličnom stanju i lako se čisti. Zamrzivač ima “holiday” opciju kojom se dodatno štedi električna energija u danima kada se ne otvara često. Ako je prazan, proizvod se programira na “stand by” režim koji omogućuje čistoću i ne stvara neprijatne mirise.

Leave a Reply