Relax · Tehno - Nauka

Nove HP tehnologije za bolji životni stil

Bilo da želite da stvarate najnovije oblike digitalne zabave i da uživate u njima, da organizujete prezauzete članove svog domaćinstva, da se istaknete na poslu ili da ostanete povezani, gde god da se nalazite, HP oblikuje način na koji tehnologija unapređuje vaš stil života – od kauča kod kuće do radnog prostora u firmi, kao i skoro svuda između ta dva mesta.

Mnogobrojni novi i inovativni HP proizvodi, rešenja i paketi podrške osmišljeni su tako da vam povećaju produktivnost na poslu, da vam pruže više uživanja kod kuće i da vam omoguće više veza dok ste na putu. (Obaveštenja o dostupnosti proizvoda nalaze se uokvireni na kraju teksta.)

Ugodite sebi kod kuće

Slika HP MediaSmart Servera
HP Media Smart Server

» Uvećaj sliku

Današnji digitalni dom može predstavljati bogato lično iskustvo, s mnoštvom zapanjujućih mogućnosti za zabavu.

Pogledajte samo igrački sistem HP Blackbird 002, zasnovan na Voodoo DNK, koji menja način igranja. HP je kupio VoodooPC prošle jeseni.

HP Pavilion Elite m9000 PC nudi zgodno i prilagodljivo integrisano bežično povezivanje za pristupanje internetu i vašoj kućnoj mreži, (1)  bezbrižnost koju donosi izrađivanje rezervnih kopija u jednom potezu, i prednosti opcionog HP Personal Media Drive-a (spoljašnjeg čvrstog diska). Dakle, možete praviti rezervne kopije, uživati u svojim omiljenim slikama, filmovima, muzici i tako dalje, i deliti ih.

HP MediaSmart Server olakšava pristup, izradu rezervnih kopija i uživanje u velikim količinama digitalnih sadržaja, u društvu porodice i prijatelja, kod kuće ili skoro bilo gde drugde, putem internet veze. Uživajte u digitalnoj muzici, fotografijama i videu na računarima koji sačinjavaju vašu kućnu mrežu ili u vašem kućnom centru za zabavu.(2)
Prenosni računar HP Pavilion HDX Entertainment predstavlja prefinjenu i elegantnu kombinaciju kućnog bioskopa, prenosnog i stonog računara najviše klase. Na ekranu jasne slike, dijagonale od 20,1 inča, svoje HD filmove doživećete neverovatno realistično, kod kuće ili na putu.

HP Digital Picture Frames ( HP digitalni ramovi za slike) jesu LCD paneli veličine 7 ili 8 inča, koji prikazuju vaše digitalne slike i puštaju muziku.


Sve svoje ponesite sa sobom na put

Svejedno da li putujete iz poslovnih razloga ili radi svog zadovoljstva, HP iPAQ 300 Series Travel Companion sa naprednom 3D navigacijom može vam pomoći da nađete pravi put.

HP Mobile TV mogućnosti. Sada možete da gledate HD-TV na više mesta! Dodajte ExpressCard TV tjuner ili se povežite na internet i jednim pritiskom na dugme možete gledati svoje omiljene televizijske emisije, uživo ili kao snimke, na odabranim modelima HP prenosnih računara.(3)

Pokažite se u najboljem svetlu na poslu

Slika ultra-tankog stonog računara HP Compaq dc 7800
Ultra-tanki stoni računar HP Compaq dc 7800

» Uvećaj sliku

Prefinjeni novi HP proizvodi za poslovne namene ističu se izgledom kakav možete poželeti i  energetskim performansama kakve su vam potrebne.

HP poslovni stoni računari

U potpunosti redizajniran poslovni stoni računar HP Compaq dc7800 nudi tri faktora forme prilagođena raznolikim poslovnim okruženjima.

Ovaj ultra-tanki stoni računar manji je nego ranije za oko 46 posto, ali to što zauzima manje prostora ne znači da su mu performanse slabije. U kombinaciji s monitorom HP L1706i ili L1906i on čini HP Integrated Work Center (HP integrisani radni centar), prefinjeno i efikasno računarsko rešenje idealno za male radne prostore.

Naš najstabiliniji i najbezbedniji računar takođe je opremljen i mnoštvom funkcija za uštedu energije, kao što su napajanja efikasnosti 80 posto(4) i opcionalna Verdiem SURVEYORTM (5) softverska alatka. SURVEYOR vam omogućava da merite, određujete i smanjujete potrošnju energije vaše mreže, čime štedite na izdacima za energiju, a u krajnjem ishodu smanjujete i onaj deo atmosferske emisije ugljen-dioksida za koji ste odgovorni.

HP prenosni računari za poslovne namene

Mobilnost koja vam je potrebna uz najnovije Intel® Core™ 2 Duo(6) procesore!

Robusni prenosni računar HP Compaq 6820sdozvoljava vam da mislite i radite u velikim razmerama, na monitoru dijagonale 17 inča, sa izvanrednom grafikom i mnoštvom integrisanih funkcija – sve to u prefinjenom i elegantnom dizajnu.

Ako želite izvanredan odnos cene i performansi, prenosni računar HP Compaq 6720ssa ekranom dijagonale 15,4 inča predstavlja dobro rešenje za dalji napredak vašeg poslovanja.

Želite brži računar i još pouzdaniju zaštitu podataka dok ste u pokretu? HP Compaq 2710p poslovni prenosni računar s funkcionalnošću tablet-računara nudi opcioni  „solid state“ disk koji donosi brže podizanje sistema, veću otpornost na potrese, padove, udarce i temperaturne promene, kao i manju potrošnju energije i tiši rad.

HP radne stanice

Sa standardom za efikasnost napajanja 80 PLUS, nove HP radne stanice pružaju veće performanse trošeći manje energije.

Radna stanica HP xw4550 donosi snagu radne stanice po jedinstveno pristupačnoj ceni. Sa procesorom AMD Opteron druge generacije, HP xw4550 donosi tehnologiju radne stanice s ISV sertifikatom po izuzetno povoljnoj ceni.

Na Intelu zasnovana radna stanica HP xw4600 donosi performanse zasnovane na tehnologijama sledeće generacije, opcije za proširivanje koje produžavaju radni vek, i pouzdanost u radu na koju se uvek možete osloniti.

Snažno napred! Izuzetno moćne performanse i mala težina (samo 2,7 kg bez dodataka) čine prenosnu radnu stanicu HP Compaq 8510w izvanrednom prenosnom alatkom za izračunavanja i vizuelizaciju.

Nova definicija snage u pokretu, prefinjena prenosna radna stanica HP Compaq 8710w kombinuje NVIDIA grafički kontroler sledeće generacije sa procesorima Intel Core Duo 2(6) i ekranom dijagonale 17 inča.

Prionite na posao s novim HP radnim stanicama

Napravite hit film… pregledajte velike količine finansijskih indeksa… analizirajte gigabajte geofizičkih podataka… ili dizajnirajte hibridni automobil sledeće generacije.

Radna stanica HP xw4550

Radna stanica HP xw4600

Prenosna radna stanica HP Compaq 8510w

Prenosna radna stanica HP Compaq 8710w

Slika ručnog računara HP iPAQ 200 Series Enterprise
Ručni računar HP iPAQ 200 Series Enterprise

» Uvećaj sliku

HP ručni računari

Objedinite svoj radni dan, pa vladajte njime!

Da li su vam stalno po rukama mobilni telefon, MP3 plejer, digitalna kamera, PDA, GPS i druge sprave, kad ste u pokretu? HP iPAQ 614 Series Business Navigator predstavlja spoj nekoliko takvih mogućnosti, a inovativni Smart Touch Wheel čini ga još lakšim za upravljanje.

Opremljen elektronskom poštom(7), glasovnom(8) i GPS funkcionalnošću, uz snagu za pokretanje poslovnih aplikacija, HP iPAQ 914 Series Business Messenger može vam pomoći da ostanete produktivni na svakom koraku, uz mogućnost povezivanja velikim brzinama.

Pokrenite poslovnu produktivnost uz veliki, četvoroinčni VGA ekran na novom ručnom računaru HP iPAQ 214 Series Enterprise Handheld, koji nudi Wi-Fi(9) povezivanje a cena mu je veoma povoljna.

HP iPAQ 114 Series Classic Handheld je tanak PDA računar izvanrednog izgleda, koji će vam pomoći da budete organizovani i produktivni, a njegova Wi-Fi(9) konekcija vam čini dostupnim kako posao, tako i digitalnu zabavu.

Uz ova nova HP rešenja dobijate upravo ono što vam je potrebno da kod kuće, na poslu ili na putu pokažete šta imate. Počnite još danas da se pokazujete u najboljem svetlu!

Leave a Reply