Relax · Tehno - Nauka

Otvorena specijalizovana “GameS” prodavnica u Novom Sadu

Otvorena GameS d.o.o. specijalizovana radnja za prodaju igara, konzola i prateće igračke opreme, druga u Srbiji, prva u Novom Sadu. Firma GameS d.o.o. otvorila je u centru Novog Sada svoju drugu radnju specijalizovanu za prodaju igara, konzola i prateće igračke opreme.

Prodavnica se nalazi u TC Bazaar u ulici Mihaila Pupina 1 na trećem spratu, a ljubiteljima ove vrste zabave vrata su otvorena od ponedeljka do subote od 09-21h, kao i nedeljom od 10-18h. GameS je novitet na našem tržištu kada je reč o prodaji igara. Radnje su savremene i specijalno dizajnirane da zadovolje svoju osnovnu delatnost.

Noviteti koje Games nudi našem tržištu su „količinske“ ponude (veći broj igara po izboru za odre enu cenu), akcijske ponude i promo paketi sa poklonima, kao i GameS Privilege Club program kojim se nagra uju lojalni kupci. Stručno i ljubazno osoblje će kupovinu u GameS radnjama učiniti lakšom kako ljubiteljima, tako i onima koji se po prvi put upoznaju sa igrama i igračkim proizvodima.

Najveći izbor igara za PC i sve konzole, specijalne ponude igara i opreme koje će moći da se na u samo u GameS prodavnicama, kao i mogućnost posebnog poručivanja odre ene igre ili igračke opreme biće, nadamo se, važan faktor u izboru mesta kupovine kada su igre u pitanju. Igre, konzole i dodatna oprema čine važan segment industrije zabave koji beleži stalni porast popularnosti a samim tim i prodaje u proteklih nekoliko godina u svetu. Ovaj rast se svakako oseća i u Srbiji, a posebno je interesantan rast prodaje konzola opreme i originalnog softvera za konzole.

Sigurno da su nosioci ovog talasa prošlogodišnja pojava XBOX-a 360, i Sonijeve hendheld konzole PSP, ali još više ovogodišnja pojava Sony Playstation 3, kao i prodor Nintendo Wii i DS konzola. Smatramo da u Srbiji nema dovoljan broj mesta na kojim se može naći objedinjena ponuda za sve konzole i PC i želja nam je da kupcima pružimo najveći izbor, najbolju uslugu i popularne cene.

14 thoughts on “Otvorena specijalizovana “GameS” prodavnica u Novom Sadu

 1. Aleksa

  Odlicno,Odlicno !!!
  To sam jedva cekao !!!
  Dobra Radnja u Novom Sadu !!!
  Samo Sto Vam Neradi Sajt ??? >>> http://www.game-s.co.yu
  Kad Udjem Pise :

  Not Found

  The requested URL /interpreters/php-script/index.php was not found on this server.
  Apache/2.0.52 (CentOS) Server at http://www.game-s.co.yu Port 80

  Molim Vas Da mi Javite na E-mail Sto Pre !!!
  Hvala Alex

 2. Vladimir

  Extra je prodavnica,samo me zanima jel imate igricu Euro track simulator

 3. Milos Podgorica

  Imali ovdje igrica za PS3 i ako ima moze li kako broj radnje da dobijem?? . . .

 4. Marko

  Molim vas ako neko moze da postavi broj telefona treba mi….hvala unapred

 5. Nikola

  Prodajem sledece igrice vrlo ocuvane po dogovoru:Heavenly Sword,Burnout Paradise,World Championship off Road Racing,Haze,Bourne Conspiracy,Jericho,Need for Speed PRO STREET,Need for Speed Undercover,Turok,Conflict Denied Ops,Tomb Raider Underworld,Kane And Lunch Dead men,Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots.

Leave a Reply