Tehno - Nauka

Pametne ekološke mašine za pranje veša iz LG-a

Odgovarajući na imperativ današnjice, ekološke zahteve i potrebe kupaca, kompanija LG Electronics u svoju ponudu uključila je i liniju štedljivih mašina za pranje veša.

Linija Steam Direct Drive veš mašina troši mnogo manje energije (21% manje potrošnje struje) i izvrsno pere veš bez mnogo buke. Pranje uz pomoć pare omogućava mnogo bolje uklanjanje čestica prljavštine i neprijatnih mirisa, zbog sposobnosti pare da efikasnije prodre u tkaninu u odnosu na vodu. Ovime trošite i do 29% manje vode prilikom pranja.

Zahvaljujući motoru koji je direktno povezan na bubanj (bez kaiša) LG veš mašina radi bez ikakvih vibracija i buke. Upravljanje uređajem olakšava veliki i pregledan LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem sa menijem na srpskom jeziku.

Tradicionalno za LG, uređaji su vrhunskog dizajna, i pored klasične bele, dostupne su i u plavoj, srebrnoj, ružičastoj, vinsko crvenoj i čak crnoj boji, tako da se lako mogu uklopiti u enterijer bilo kog modernog kupatila. Sve to uz garanciju od 10 godina!

Leave a Reply