Kultura · Relax · Tehno - Nauka

Prestigio takmičenje “Take the Funny Way”

Prestigio Technologies Ltd., dinamični internacionalni vendor proizvoda za digitalni dom i kancelariju, objavio je  početak takmičenja u karikaturama pod nazivom “Take the Funny Way”koje će trajati od 4. februara do 1. aprila 2008. godine.  Prestigio sa zadovljstvom poziva sve zainteresovane umetnike, od amatera do profesionalaca da učestvuju i osvoje vredne nagrade, a možda čak i glavnu nagradu.

Ovoga puta Prestigio ohrabruje umetnike da iskažu sopstvenu viziju modernog načina putovanja i navigacije u eri visokih tehnologija. Život je putovanje, prava avantura sa mnogo puteva i raskrsnica kojima se može krenuti, a koji su puni iznenađenja, neočekivanih i smešnih trenutaka. Svako od nas je poseduje slično iskustvo puno smeha i radosti. Iskažite svoja iskustva i sećanja koja se odnose na put i navigaciju. U skladu sa pravilima karikature moraju posedovati elemente Prestigio brenda (logotip ili  slike Prestigio navigacionih uređaja).

Tri od ukupno četiri nagrade odabraće Prestigio žiri koji je sačinjen od 21 predstavnika kompanija korporativnih jedinica baziranih na Kipru, u Češkoj Republici, Rusiji, Ukrajini, Belorusiji i Holandiji.

Glavna nagrada ovog takmičenja iznosi USD1000.

Sledeće 3 nagrade koje će biti dodeljene pobednicima su:

U okviru nominacije za zlatnu nagradu dobitnik će osvojiti GPS navigator GeoVision 430, vrhunski model u GPS navigacionoj liniji. Njegove stabilne navigacione mogućnosti će pružiti potrebno pouzdanje za put, doneće osmeh na vaše lice bez obzira koliko je put dug i kompleksan.

U okviru nominacije za srebrnu nagradu dobitnik će osvojiti GPS navigator GeoVision 350. Prestigio GeoVision 350 je pravo rešenje koje će vam pomoći da stignete do željene destinacije uz minimalan napor i troškove.

 

U skladu sa tradicijom Prestigio je obezbedio još jednu nagradu za dobitnika koji osvoji najveći broj glasova posetioca sajta  http://art.prestigio.com od 29. marta 2008.godine. Srećni dobitnik će osvojiti GPS Bluetooth prijemnik.

Treće Prestigio internacionalno takmičenje u karikaturama otvara novu sezonu Prestigio umetničkih takmičenja u 2008. Prestigio je ovakav vid tamičenja već učinio tradicijom od 2004. godine od kada je održano nekoliko umetničkih takmičenja svake godine, sa ciljem da se promoviše Prestigio brend ali i da se identifikuju i ohrabre nadareni umetnici, fotografi i dizajneri širom sveta. Nedavno završeno takmičenje u karikaturama  “Funny High-Tech in Art” privuklo je skoro 400 umetničkih radova iz 33 zemlje širom sveta.

Više informacija možete pronaći na web sajtu http://art.prestigio.com

Leave a Reply