Tehno - Nauka · Zanimljivosti

REN neutralizuje zračenje

Štetna zračenja su svuda oko nas na poslu, u kući, na ulici i gde god se krećemo. Ona potiču iz svemira, iz zemljine kore ali  i od raznih tehničkih uređaja koji emituju štetna elektromagnetska zračenja. Prirodna zračenja potiču od kosmičnih zračenja i geofizičkih zračenja od podzemnih voda, raseda, geloških lomova, žica ruda i minerala. Štetna elektromagnetska zračenja emituju  tehnički uređaji kao što su: predajnici, dalekovodi, trafostanice, mobilni telefoni, računari, televizori, kuhinjski uređaji, satelitske antene i dr.

Zračenja su nevidljiv neprijatelj ljudskog zdravlja jer uništavaju imuni sistem, oštećuju ćelijsku i genetsku strukturu i izazivaju najteže bolesti. Veliki broj naučnika i inovatora traga za efikasnom zaštitom od štetnih zračenja.

„REN“ je domaći uređaj koji je ispitan, atestiran, patentiran i proveren kao efikasna zaštita od štetnih zračenja. Naziv „REN“ je skraćenica od REekvilibrator i  Neutralizator zračenja štetnih po zdravlje ljudi“. On radi samoindukcijom – neprestanim pulsiranjem  iduktorskih kola proizvodeći frekfencije u opsegu od 7,2 do 10,3 herca stvarajući tako energetski štit oko živog bića ili u prostoru koji štiti od uticaja zračenja.

Izumitelj „REN“-a, Vojislav Nedeljković kaže da je reč o tehničkom izumu zasnovanom na primeni vrhinskih naučnih dostignuća iz oblasti elektromagnetizma. Nedeljković ukazuje da se u REN-u za napajanje koristi razlika u električnom potencijalu između  2 metala koji se nalaze u njemu, a induktori  stvaraju prirodno frekvencijsko polje koje ne dozvoljava da dođe do  rezonance između izvora zračenja i živih ćelija.

Pozitivan uticaj „REN“-a je utvrđen u laboratorijskim analizama u Institutu „Dr Milan Jovanović-Batut“ iz Beograda,  kao i u još 4 inostrana instituta.

Beogradska kompanija „REN d.o.o“ iz Beograda proizvodi „REN“ u 4 veličine zavisno od veličine površine koju treba štititi. „REN“ je patentiran u Srbiji, ima status međunarodnog patenta a od 20. jula 2007.je priznat i kao patent i u SAD.

Više o tehničkim svostvima i korisnim efektima REN-a se može  videti na sajtu www.ren-voipetn.com.

Leave a Reply