Hardware · Tehno - Nauka

Sa Epson projektorom na evropsko prvenstvo

U susret najvećem kontinentalnom košarkaškom događaju, kompanija BSProcesor pokrenula je akciju za vreme koje će se Epson video projektori prodavati po najnižim cenama do sada. Naime, Epson video projektor EMP S4, idealan za projektovanje u kućnim uslovima kao i za poslovne prezentacije, sada košta 650 evra.

Misleći na ljubitelje „kraljice igara“ koji će ovog septembra nastupe srpske i ostalih reprezentacija pratiti u društvu prijatelja iz svoga doma, Epson se potrudio da im pruže ugođaj kao da su pored terena.

Epson Home Cinema projektori daju vam moć da svaku sobu pretvorite u kućni bioskop ili sportsku arenu. Možete gledati filmove, zabavljati se uz video-igre, pregledati fotografije ili pratiti naše košarkaše u njihovom povratku na staze stare slave. Uz uređaj, u paketu dobijate i platno za projekciju. Ovaj projektor lako se povezuje sa TV predajnikom, računarom i igračim konzolama.

Epson projektori su dizajnirani da budu jednostavni za postavljanje i upotrebu.

Svaki Epson projektor koristi 3LCD tehnologiju potvrđenog kvaliteta i tako osigurava jasnije i ostrije slike bogatih boja. Jedna od potvrda kvaliteta jeste i garancija na uređaj od čak 3 godine.

Epson može da se pohvali širokom paletom projektora koji su rešenje za sve vidove projektovanja. Od Home Cinema projekotra za kućne projekcije , preko multimedijalni home cinema uređaja u sklopu koga se nalazi integrisan DVD uređaj i zvučnici, do izuzetno laganih modela koje mogu poneti na sastanak ili koristiti za projekcije na otvorenom.

Detaljnije informacije o uređajima kao i listu firmi gde možete kupiti uređaj možete pronaći na našoj Web strani www.bsprocesor.com .

Leave a Reply